Продуцентът на Алесия Д’Андреа иска да организира фестивал в България

25.10.2010 13:20 | Видян 2294 пъти

Продуцентът на Алесия Д’Андреа иска да организира фестивал в България

Алесия Д’Андреа се срещна с българските медии на 24 октомври, по случай заснемането на новия си клип към парчето “The Flight”. На срещата присъства и продуцентът на певицата Антонио Нотаро (Renilin Music Label-Italy) който обяви, че желае да пренесе и реализира в България идеята за фестивал за млади изпълнители, който от няколко години се провежда в страни в Европа и Азия - Renilin:Offside Festival.

Целта на фестивала е да даде глас на новите групи и изпълнители в нашата страна, представящи авторска музика, и да помогне за развитието им не само в България, но и в Италия. Самата Алесия Д’Андреа изяви готовност да подкрепи подобно събитие. По време на прес-конференцията тя също така разкри, че вече е влязла в студио и работи по парчета от новия си албум, който се очаква през следващата година.
 
„Поводът да дойда отново в България са снимките на парчето „The Flight” от едноимения ми албум, като режисьор на клипа е Васил Стефанов. Щастлива съм, че по време на визитата ми тук ще участвам и в други инициативи. По покана на TEREN Music Parties ще мога да се включа в “Share&Inspire” – срещи между артисти от различни области на изкуството и деца в неравностойно положение. Ще участвам и в концерт, организиран от Италианския културен център.

Той ще се проведе на 26 октомври в Софийската опера и е в памет на Фабицио Де Андре, който е един от най-обичаните италиански изпълнители и текстописци.”, сподели пред българските медии Алесия. „Сигурна съм, че ще има още хубави поводи да идвам пак в България, като фестивала за млади изпълнители, който моята звукозаписна компания Renilin иска да организира”, допълни тя.

Алесия Д’Андреа ще остане в страната до края на месец октомври, когато ще приключат и снимките към парчето й “The Flight”. Очаква се клипът към песента да бъде официално предствен пред медиите и публиката през месец декември тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям с „нова кралска титла“

Принц Уилям пое ангажимент, с който си спечели нова...

Къци се припозна в Майкъл Дъглас

Къци Вапцаров се припозна в Майкъл Дъглас. Шоуменът...

Няма коментари към тази новина !