Къци се припозна в Майкъл Дъглас

02.10.2024 10:37 | Видян 112 пъти

Къци се припозна в Майкъл Дъглас

Къци Вапцаров се припозна в Майкъл Дъглас. Шоуменът намери снимка в мрежата, която го озадачи заради приликата помежду им, която той прозря. Това провокира ексводещия на "Риск печели, риск губи" да се пошегува в характерния за него стил.

"Къци Вапцаров или Майкъл Дъглас е на снимката с Катрин-Зита Джоунс?", запита самият шоумен. Разбира се, това е световноизвестното актьорско семейство.

“Попадна ми сутринта и първо се замислих откога ми е тази снимка, коя е тази, с която съм в колата... Мъча се да се сетя, не ми е позната”, пошегува се Къци Вапцаров под снимката във фейсбук, а последователите му сравниха холивудската актриса с Мария Игнатова. Някои обаче се изненадаха, че за първи път я виждат като брюнетка. Други пък я оприличиха на актрисата и водеща Мария Силвестър. “Остана си и досега едно красиво борбено и грижовно момиче”, коментират под снимката.

“Катрин Зита от времето, когато кандидатства за момиче на късмета, но не се представи подобаващо и те помоли поне да се снима с теб за спомен”, пишат последователите на Къци, като припомнят, че той беше водещ на известното развлекателно предаване “Риск печели, риск губи”. Други се шегуват, че красивата актриса, родена в Уелс, Великобритания, наистина е била момиче на късмета през 1993 г.

Със сигурност обаче снимката предизвика интерес и десетки коментари, според които приликата на Къци и Майкъл Дъглас е удивителна. “Редовно го бъркам с теб! За тази снимка и аз се зачудих коя е дамата, че много ми е позната”, пишат последователите. Но според някои най-голямата разлика между двамата е, че Къци няма характерната брадичка на Майкъл Дъглас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принс ме сваляше, отрязах го: Хали Бери

Актрисата Хали Бери е била ухажвана от много мъже през...

Принц Уилям с „нова кралска титла“

Принц Уилям пое ангажимент, с който си спечели нова...

Няма коментари към тази новина !