Принс ме сваляше, отрязах го: Хали Бери

02.10.2024 11:26 | Видян 175 пъти

 Принс ме сваляше, отрязах го: Хали Бери

Актрисата Хали Бери е била ухажвана от много мъже през годините, някои от тях – известни личности от света на Холивуд и MTV. Красавицата, едно от момичетата на Бонд, не може да се оплаче от звездни обожатели. Сред най-забележителните мъже, с които е излизала, са Кевин Костнър, Еди Мърфи и Оливие Мартинес.

В шоуто Jimmy Kimmel Live! от 23 септември 2024 г., Бери си спомни интересна случка от концерт на покойния изпълнител Принс.

На въпрос на водещия: „Вярно ли е, че Майкъл Джексън е помолил Babyface да те покани да излезеш на среща с него?“, актрисата отговаря: „Не знам. Но знам, че Принс ме покани на среща.“

Носителката на „Оскар“ разказва, че Принс я е поканил по различен и изненадващ начин.

„Бях на един от концертите му в Сънсет в клуб „Кий“ и той накара някой да дойде при мен с лист хартия. И както правят децата, беше написано „Харесваш ли ме? Да или не. Отбелязах “да“ в квадратчето! Исках да кажа, че съм на неговия концерт, да!“ , спомня си Бери.

Малко след това Бери получава нов въпрос – изпълнителят на Purple Rain я пита дали ще излезе с него на среща. Актрисата отговаря, че този път не е поставила отметка в квадратчето, но е запазила бележката като скъп спомен.

Принс почина през 2016 г. на 57-годишна възраст. Личност с много таланти, певец, текстописец, продуцент, танцьор, актьор и режисьор, Принс е един от най-великите музиканти на всички времена. Със 7 награди „Грами“, певецът е продал над 150 милиона записа по цял свят.

Смятан за виртуоз на китарата, изпълнителят се отличава с широк вокален диапазон.

През 2011 г. музикантът връчи награда на Бери на NAACP Image Awards. Двамата изглеждат топло настроени един към друг, а носителят на „Златен глобус“ вероятно си е спомнил романтичните си чувства към актрисата.

Прегръщайки Принс, докато приема наградата на сцената, Бери започва речта си: „Сякаш не може да бъде по-невероятно да спечелиш награда, но да ти бъде връчена от Принс. Обичах го през целия си живот, така че благодаря ти, Принс, че ме почете тази вечер...“

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дейвид Гилмор с турне за албума си...

Преди дни Дейвид Гилмор стартира турнето си в подкрепа...

50 г. АМ Хемус и е доникъде

На 4 октомври се навършват 50 години от първата копка на...

Няма коментари към тази новина !