Кортни Кардашиян се страхува, че вагината й може да „изпадне“

29.06.2024 08:15 | Видян 1509 пъти

Кортни Кардашиян се страхува, че вагината й може да „изпадне“

Кортни Кардашиян прави откровено признание в тазседмичния епизод на The Kardashians, след като роди новородения си син Роки в епизода миналата седмица.

Крис Дженър дойде да посети 45-годишната си дъщеря, докато подготвяше образи за наградите Еми, тъй като съпругът й Травис Баркър „изпълнява, мисля, че отваря шоуто, за да хареса песен на Фил Колинс“.

Кортни добави: „Дори не мисля, че ще останем и гледаме, поради графика ми за кърмене, преди да разкрие страховете си, че вагината й ще „изпадне“ след четвъртото й бебе... докато показва своитв огромни цици в корсет.

Кортни добавя в признанието си: „През последните два месеца обичах да съм вкъщи с бебето и не искам да си тръгвам. Започвам да изпитвам известно безпокойство относно връщането си в света.“

Кортни казва на всички, че „все още има 10 паунда, ако искам да се върна към теглото си преди бременността“, както Крис казва: „Разбира се, че ви е грижа.“

„Искам да се върна, но кърмя, така че не бързам, а те казват да запазите вагината си непокътната. Не трябва да скачате или да бягате около шест месеца.

Продуцент пита в изповед какво означава „да запазиш вагината си непокътната“, докато Къртни обяснява: „Е, можеш да имаш пролапс, което е мястото, където вагината ти може да изпадне според мен.“

Клиниката Майо определя „преден вагинален пролапс“ като „когато пикочният мехур пада от обичайното си положение в таза и натиска стената на влагалището“.

Това се случва, когато тазовото дъно отслабне или ако върху тазовото дъно се окаже твърде силен натиск. Това може да се случи с течение на времето, по време на вагинално раждане или при хроничен запек, силна кашлица или вдигане на тежести.

Тя добавя в изповедта: „Предполага се, че има неща, които можете да направите, за да го поддържате там“, докато Крис й казва: „Това има смисъл. Трябва да правите пилатес.

Кортни казва: „Значи утре правя пилатес. Да, току що се разхождах. Така че правим Еми и тогава, казах ли ви, че отивам в Австралия за един месец?“

„Това вече се случва?“, пита Крис, докато Кортни обяснява в изповедта, „Травис има турне тази година с Blink-182 и те отиват в Австралия за целия месец февруари. Нашето бебе ще бъде на три месеца, но някак си винаги съм планирал да го доведа и да отида на турне.

Кортни излиза облечена с корсет и черен сутиен и бикини, докато Крис казва: „Вижте това тяло! Убиваш го!“

„Не е ли лудост, че могат да направят това с корсет?“, пита Кортни, докато Крис казва: „Лудост е как тялото се отдръпва назад.

Крис пита: „Можеш ли да дишаш?“ Кортни казва: „Не, но не мога да дишам, когато циците ми са толкова огромни и пълни с мляко и вени“, докато Крис казва „Прекрасно“.

Кортни добавя в признанието си: „Моят приоритет не е да се възстановя и да върна тялото си във форма, както е било в миналото. Спомням си, че след като имах Мейсън, беше наистина голямо нещо да се говори за това колко скоро можеш да се възстановиш? Всеки би правил корици на списания. Направих корица на списание по бикини и се напрягах да ям определена диета. Този път се занимавам само с това да подхранвам тялото си и да ям най-добрите храни, за да поддържам количеството си мляко.“

Кортни казва на Крис за външния вид на нейната бъдеща Еми: „Така че мисля, че трябва да е костюм“, като Крис се съгласява и казва, че костюмът (Ив) Сен Лоран „е идеалният избор“ и „има идеален смисъл“.

Крис пита Кортни дали ще дойде в Аспен със семейството, но Кортни казва: „Не мисля, че мога, сякаш просто мисля, че е много за мен.“

Крис отвръща: „Е, можеш да вземеш циците си и бавачка“, както казва Кортни, „Все още нямам бавачка. Буквално бях сам. Освен това още не е летял, не знам. Травис е като защитник на бебето и така дори когато вървим по улицата, той казва: „Внесете сигурност. Има пуснати кучета, има койоти, има планински лъвове или каквото и да е.“

Крис се съгласява, заявявайки: „Ако имах бебе, не бих се разхождал без охрана“, докато Кортни продължава, „Така че мисля, че той се чувства по същия начин относно това, че се качих на самолет без него, за първия полет,“ както казва Крис, „Да, разбирам“.

Кортни продължава в изповедта си: „Определено няма да стигна до Аспен тази година. Твърде рано е. Не ми се тръгва. Кърмя. не мога да карам ски. Не искам да съм далеч от бебето и това е твърде много.

Кортни казва, че ще приключи с монтажа си, докато Крис й казва да й изпрати снимка на костюма, като й казва: „Изглеждаш страхотно, направо уау.“

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майкъл Джексън имал дългове за над...

Когато Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година от...

Кафе с Волга в Кова, Монако

Оригиналната историческа сладкарница Кова е на...

Няма коментари към тази новина !