Florian Seyberth от Boozoo Bajou побърква българските клубни фенове с енергичен тричасов сет

01.04.2009 14:30 | Видян 2253 пъти | Гласували 1

Florian Seyberth от Boozoo Bajou побърква българските клубни фенове с енергичен тричасов сет

Като на шега за месец април, клуб Ялта запази терен за световното име на DJ  сцената Florian Seyberth – половинката на германското дуо Boozoo Bajou. Изпълнителят се закани да побърка българската публика на 03.04.2009 г. с неуморим тричасов сет. По този начин организаторите на събитието от Feelme Crew ще дадат силен старт на новата  поредица от срещи на български терен под надслов TEREN Music Jockey Parties.

“След повече от 10-годишна обиколка на световните клубни сцени, дойде време да усетя енергията и на българската публика. Щастлив съм, че първото ми посещение в тази страна ще даде повод и за стартиране на нов тип музикални събития. Ще заредя феновете на стилния DJ саунд с живи сетове, които ще ги подлудят буквално и преносно. Обещавам да чуят много повече от това, което очакват от Boozoo Bajou. Така че – България, готви се за неподозирано клубно изживяване – не се шегувам!”- споделя дни преди предстоящото си изпълнение на 3 април в клуб Ялта Florian Seyberth.
Специално за представянето си в столичния клуб, DJ - ят от Нюрнберг лично избра български колеги, които допълнително да нажежат обстановката. Зад пулта ще са добре познатите на меломаните DJ Andrei и DJ Elena от Сotton records.

Така първото Teren Music Jockey парти ще въвлече софиянци и гостите на столицата в пролетния захлас на създателите на световните хитове „Night Over Manaus”, “Killer”, “Under my Sensei”, „Divers” точно, когато новият албум на Boozoo Bajou – “Grains” набира скорост в световните електро чартове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аня Пенчева и Кирил Ефремов водят...

На 20 и на 21 юли на сцените на Летните театри пред...

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Няма коментари към тази новина !