N.O.H.A. ще почерпят с кафе 5 свои фена в Созопол

09.07.2009 12:00 | Видян 3171 пъти

N.O.H.A. ще почерпят с кафе 5 свои фена в Созопол

На теферич на плажа в Созопол, музикантите от група N.O.H.A. ще изпият поредната доза кафе, заедно с петима свои фена, закупили предварително билети за концерта им на 31 юли. Зашеметяващата Минерва обеща лично да се заеме с приготвянето на испанската енергийна бомба “Café con Caña”, възпята в култовия хит Tu Café..

Междувременно, групата продължава подготовката за лятното си турне в България, което започва на 29 юли с концерт във Варна, преминава през Несебър, Созопол и завършва на 1 август в Лозенец. Музикантите споделиха, че дългите нощни партита в продължение на четири поредни дни въобще не ги притесняват, тъй като българската публика им действа буквално като свръхдоза адреналин. Колоритният MC Chevy се е подготвил за най-малко 10 стейдж-дайва и поне 50 истински гмуркания в морето.

Още с първата си изява на български терен миналата година, N.O.H.A.показаха, че звездоманията им е чужда. Бандата обича да се потапя в автентичната атмосфера на всяка една от страните, които посещава. Най-новият им хит “Boom”, описва динамиката, която изпълнителите са преживели по време на концертите си в различни краища на света, като в припева възпяват и преживяванията си в София. Този път N.O.H.A. ще имат пълна свобода да опознаят и българското Черноморие - два дни от простоя си у нас космополитната  група  ще разгледа Лозенец и околните местности и курорти.

Промо билетите за „TEREN & N.O.H.A. on Tour” на цена от 25 лева, вече са изчерпани. От вчера (8 юли) стартира предварителната продажба на билети от 30 лв., като на място цената им ще бъде 35 лв. 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !