N.O.H.A. представят чисто ново парче у нас

10.06.2009 12:30 | Видян 3000 пъти

N.O.H.A. представят чисто ново парче у нас

Седмица, след като екстравагантните любимци на българската публика N.O.H.A. официално потвърдиха турнето си на черноморски терен, станаха ясни и точните дати на изявите им – Варна (29 юли); Несебър (30 юли); Созопол (31 юли) и Лозенец (1 август).

Турнето на изпълнителите, които в продължение на близо две години омайваха световната сцена с носещото дъх на канела “Tu café” съвпада с ексклузивната премиерата на чисто ново им парче „Boom”. С него групата очаква буквално да взриви световната сцена и класации. “Boom” носи дългоочакван свеж заряд от дръм и бас и електроника, вплетени в нежните испански вокали на Минерва. Българската публика ще може първа да се наслади на живото изпълнение на „Boom”, което ще бъде само една от изненадите на „N.O.H.A.&TERENonTour”.

За да може удоволствието на феновете да е пълно, организаторите от Feelme crew обявиха преференциални цени на билетите продадени до 1 юли -  25 лева. Промо билетът дава възможност за посещение на едно парти, в който и да е град от турнето. Десет от феновете, закупили промо билета си на ще се сдобият и с тениска TEREN с автограф от  Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас. Подробности за най-запалените почитатели на N.O.H.A. и начините да спечелят има в профила на TEREN в myspace -  www.myspace.com/terenmusicparties.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !