Шоуто на Азис с ЧРД

01.12.2008 14:58 | Видян 5456 пъти

Шоуто на Азис с ЧРД

На 2 декември, вторник, „Вечерното шоу на Азис” ще отпразнува своя първи рожден ден със специално издание.

Точно преди една година в българския телевизионен ефир стартира нестандартният проект за късно вечерно шоу с водещи - Васил Траянов Боянов - Азис и Катето Евро.

 В юбилейния брой утре вечер на дивана в студиото ще седнат най-известните лица на ТВ2 – екстравагантната журналистка Кристина Патрашкова, екзотичната Маги Желязкова, красивата новинарка Лиляна Боянова и чаровният редактор Георги Любенов. Всички заедно ще си спомнят първите стъпки на шоуто и на самата телевизия. Екипът на предаването ще получи поздравителни видеа от различни популярни личности, включително и от Осама Бен Ладен.

Гостите на Василка и Катето ще разкажат за някои от своите гафове в ефир. Маги Желязкова ще сподели, че има проблем с бързото говорене, което прихванала от своя съпруг, затова често й се случва да прави лапсуси, макар че много се старае да говори бавно. Лиляна пък ще си признае, че по време на жива връзка в една от новинарските емисии забравила да обяви своя колега репортер.

Кристина Патрашкова и Азис ще заровят томахавките от времето на скандалните билбордове преди старта на шоуто, след като журналистката поздрави своя колега за перфектната импровизация и отличните качества на водещ.

Рожденият ден на шоуто ще бъде обилно полят с шампанско и подсладен с торта. И като на всеки празник, разбира се, ще има много песни. Василка ще изненада гостите в студиото като ги прикани да изпеят по едно известно парче със заглавие „рожден ден” , което те трябва да изберат чрез жребий. Маги Желязкова ще изпълни на руски песента на Крокодила Гена, водещата на „Истории с Патрашкова” ще импровизира като Мая Нешкова, Лиляна ще имитира Веселин Маринов, а Жоро Любенов смело ще запее  „Хепи бърдей ту ю” , чийто оригинал е на Сашка Васева.

Лицата на ТВ2 ще обещаят, че в телевизията ще настъпят доста промени с визията и с програмната схема. Според Кристина Патрашкова ТВ2 има нужда от провокативно футболно предаване, от сутрешен блок и реалити. Всички заедно ще си пожелаят телевизията да продължи да се развива със същите бързи и успешни темпове, както досега.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !