И Евтим Милошев по без гащи при Азис

27.11.2008 14:00 | Видян 3134 пъти | Гласували 1

И Евтим Милошев по без гащи при Азис

В специалния петъчен брой на „Вечерното шоу на Азис”, където обикновено водещият освободено коментира забранени теми с еротично-скандален характер, гост ще бъде един от най-успешните продуценти у нас в момента – Евтим Милошев. 

Още в самото начало на предаването Милошев по протокол ще връчи гащите си на Василка. На записа на шоуто вчера вечер продуцентът на „Комиците” сподели, че редовно следи късните издания и предварително се е подготвил с чифт долно бельо.

По повод слуховете и обвиненията на някои от участниците, че „Сървайвър” е манипулативно и нагласено реалити, Евтим Милошев коментира, че „никой няма полза предаването да бъде нагласено”. „Когато някой не успее, търси причината в продукцията или някъде извън себе си”, заяви той. А на въпроса на Катето и Васко защо в „Сървайвър” няма секс, продуцентът отговори, че „когато няма какво да яде, човек забравя за секс”.

Азис ще припомни на Евтим годините на „Ку-ку” и репортерството, а продуцентът ще разкаже за вълненията и емоциите си около първото интервю от журналистическата си практика – с актьора Петър Слабаков. Раздялата със Слави Трифонов, Милошев ще коментира така: „От едната страна стояха 12 години съвместна работа, а от другата страната ме чакаха „Комиците”, „Сървайвър 1”, „Сървайвър 2”, „Сървайвър 3”....помислих, попретеглих и избрах.” Евтим Милошев отрече да са се карали с Трифонов. „Слави е толкова мил човек, някога да си го виждал да скандализира или да повишава тон?”, с лек сарказъм обобщи той в отговор на питането на Васко имало ли е скандал между тях.

Продуцентът довери, че има жена до себе си, но не счита, че личният му живот трябва да е публично достояние. 

На въпроса на Василка дали е богат, Евтим заяви, че не е изискано да си броят парите. „Пара не се връща, колкото и да имаш”,  коментира той.

„Моята лична параноя е, че процесът на оплешевяване все още не е спрял”, заяви Милошев в отговор на един от въпросите в рубриката „20 лева за 20 секунди”. Бившият кукувец сподели, че спи без гащи и за финал подари на Азис сървайвърска свирка, оборудвана с фенерче, компас и термометър.

В стилистиката на еротичния привкус на предаването, втори гост утре вечер в шоуто на Азис ще бъде поетесата Горяна Панайотова от Перник, която рецитира стиховете си по бельо в собствен интернет сайт.

Идеята за сайта и сриптийз рециталите дошла импулсивно след като неин приятел й казал, че ако не се съблече никой няма да я чете. Оператор на видеата е гаджето на девойката, който освен това е и „майстор на незаетите ниши в шоубизнеса”. Неприлчините предложения на сайта Гери коментира като друг вид поезия. За нейна голяма изненада хората, които тя определя като интелектуалци, посрещат много ентусиазирано идеята и непрекъснато я поздравяват. Докато останалите са просто едни повърхностни интернет потребители. Гери сподели, че би се снимала гола за някое списание, но това зависи от сумата, която ще й платят. Скандалната поетеса не се посвени да рецитира стихове по бельо в студиото на Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мечокът Костадин от зоопарка в Добрич...

След повече от три месеца зимен сън, мечокът Костадин от...

Нов филм за Тина Търнър радва...

Тази година е изключително щастлива за феновете на Тина...

Няма коментари към тази новина !

*}