Човекът паяк: При Евтим Милошев беше отврат

10.12.2007 11:41 | Видян 4257 пъти

Човекът паяк: При Евтим Милошев беше отврат

Иван Кристоф е известен като Човекът – паяк. 16 години е живял в Канада. Там се превръща в атракция. Катери се по сгради, ремонтира фасади на небостъргачи, подменя алуминиевата дограма на прозорците, виси окачен на хеликоптер и други подобни странни дейности. Той е сред участниците във втория сезон на Сървайвър.

- С какво се занимавате в момента?

- С бизнес. Не спирам да работя. Управител съм на Мото Италия. Внасяме в България скутери с марката Garelli. По този повод бях в Италия и се срещнах с Берлускони и племенницата му Алисия. С тях се общува лесно, защото са хора със самочувствие. Българите са страшно комплексирани. Опитват се да се доказват непрекъснато, а повечето са мижитурки. Исках да даря червения си джип на Българския червен кръст. Но понеже нямаше да получат комисиона, се отказаха. Най-важна е далаверата.

- Имате ли намерение да се връщате в Канада?
- За сега съм тук. Имам интересни идеи за бизнеса си. В Торонто на този етап ми е скучно. А докато бях в Сървайвър разбрах, че ще бъда много по-полезен в България, отколкото на острова. Там си губех времето. Всъщност благодарение на участието си в това шоу разбрах, че съм постъпил правилно като съм емигрирал в началото на 90-те години. Когато отидох в Канада не знаех езика, не познавах нрава на хората, но се почувствах в собствени води. Там нито една телевизия не би допуснала да се случат неща, каквито бТВ допусна. Пък и когато видят мутра, веднага разбират, че е тъпанар и се отнасят с него като такъв. А тук мутрите са героите на деня.

- Изглеждате доста разочарован от експедиция Робинзон...
- Очаквах съвсем друго нещо. То се оказа, че риалитито изобщо не е риалити. Пък и какво да си говориш с тези хора? Със Светла и Жоро стриптизьора няма какво да обсъждаш, освен протеини. Интелигентни разговори с тях не могат да се водят. А и аз съм бил на това място на 14 години. Не видях нищо кой знае колко екстремно.

- Какво е мнението ви за участниците?
-В Тортуга завиждаха и лъжеха. Пазеха само собствения си гръб. А аз когато усетя завист около себе си, бягам. Мотото ми е Ill gitumus non fatum carborundum. Или Не позволявай на нищожествата да те изтощават. Тези хора завиждаха, защото съм по-успял от тях. Аз съм рекламно лице на Nike, a Светла не е могла да бъде, въпреки че е световна шампионка. Заради тези хора не си струваше да си изоставям бизнеса.

- Имаше ли нагласени моменти?
- Много. Да не мислите, че сме яли само това, което даваха, че ядем. Всичко се прави за рейтинг. Доста събития даваха извън контекста. А моите постижения направо ги изрязваха. Не се видя реалната обстановка. А за Евтим Милошев се говори, че във вторник и сряда изпадал в депресия, защото бил плешив (смее се). Добре че този човек не е прокурор. Щеше да толерира мутрите и и да пуска на свобода мошениците. С нормалните хора пък щеше да се държи зле. Този човек си избива комплексите на гърба на Слави Трифонов. Знаете ли каква е разликата между двамата?! Когато гостувах на Слави се чувствах страхотно, докато при Евтим беше направо отврат. В Сървайвър и ток шоутата не бяха като хората. И те бяха нагласени. Не даваха да говорим всичко което искаме. Поканиха ме да учавствам във втория Вип Брадър. Отказах с мотива, че не ми е на нивото. А сега виждам, че това шоу е било много по-истинско от Сървайвър.

- Какво се случва в личния ви живот?
- С приятелката ми се разбираме чудесно. Тя ме зарежда с енергия за бизнес проектите, които ми предстоят. Ако не беше тя, може би не бих се захванал. Защото в България, за да се занимаваш с нещо сериозно ти трябва як гръб. Иначе изходът е един – чужбина. 

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !