Емануела сваля гащи пред Азис

31.10.2008 11:30 | Видян 34532 пъти | Гласували 1

Емануела сваля гащи пред Азис

Първи гости в специалното петъчно издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъдат семейство Елеонора и Владо Манчеви. Щастливо влюбената звездна двойка ще отговори на неприличните въпроси на Василка в стилистиката на късния еротичен брой.

На питането на водещата дали наистина футболистите са много добри в леглото, „Мисис Вселена 2007” споделя: „Всъщност няма причина да съм недоволна, чуствам се много добре”. И според двамата партньори бракът не е променил отношенията помежду им, а за бебе ще мислят „когато му дойде времето”.
 
Оказва се, че най-красивата омъжена българка е доста крайна в решенията си и със сигурност би отвърнала на изневярата с развод. И двамата съпрузи споделят, че си имат доверие и независимо на какво разстояние са един от друг винаги са заспивали спокойно. Футболистът на ЦСКА признава, че не е ревнив, докато се случва Елеонора да изревнува. „Когато тя е с един човек, е изцяло отдадена на връзката, такова е нейното възпитание”, обяснява Владо. В момента звездното семейство е съсредоточило усилията си в построяването на нова къща, която е почти готова. Двамата обсъждат заедно всеки един детайл около строежа.
 
„Не смятам че завръщането му в ЦСКА е крачка назад, напротив това е един трамплин, който ще му даде възможност да отиде в чужд отбор, където ще се чувства добре”, коментира кариерата на съпруга си Елеонора Манчева.

Втори гост в късното издание на шоуто утре вечер е попфолк певицата Емануела. Изпълнителката с име на героиня от порно филм без свян ще свали бельото си в отговор на провокация на Азис. „Единствената разлика между мен и другата Емануела е, че аз не съм спала с жена”, разказва попфолк фурията. На въпроса на Васко дали е имала връзка с футболиста Благой Георгиев, Емануела отговаря: „Как ще си легна с Благой Георгиев, той си има приятелка. Имаше някаква интрига с него, но по-скоро беше медийна”. 

„Има някои пози от Кама Сутра, които не могат да бъдат направени”, откровенно коментира Емануела в разгорещен разговор с Азис. Пред водещия изпълнителката ще сподели, че любимата й секс поза е да е отгоре, а най-нестандартното място, където е правила секс, е във веритикален солариум: „Хем се печеш, хем ти е хубаво”. 
Пофолк дивата е категорична, че не може да има сексуални отношения с някой, който не я привлича, без значение финансовото му положение. А относно табутата в секса, певицата споделя: „Необяснимо е да имаш табута за нещо, което правиш за удоволствие!”

Още снимки от предаването може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !