Радост Драганова: „Страхувам се, че не съм достатъчно добър човек”

26.11.2008 14:00 | Видян 6384 пъти | Гласували 1

Радост Драганова: „Страхувам се, че не съм достатъчно добър човек”

Красивата водеща ще разкаже защо според нея Dancing Stars е предаването с най-висок рейтинг в момента. Тя ще разкрие подробности около подготовката за танца си с Рангел Спиров, който двамата представиха този понеделник при размяна на ролите в предаването. А относно дуета с Тодор Колев, Радост ще заяви: „Официално трябва да ми забранят да пея!”

„Тодор Колев е кавалер от старата школа и винаги държи дамите да се чувстват добре”, ще сподели мисли и впечатления за своя колега Радост Драганова. Азис няма да отмине темата за конфликтите между участниците в танцовото шоу, но Радост категорично ще отрече наличието на личностни сблъсъци между Аня Пенчева и Виолета Марковска. „Това е едно изключително позитивно шоу, където хората се обичат”, ще обобщи колежката на Василка.
Радост Драганова ще покани водещата на вечерното шоу по ТВ2 да участва в едно от следващите издания на „Огледала”, което ще бъде посветено на кралете на шоубизнеса у нас.

На въпроса на Азис кой е най-големият й недостатък Радост Драганова ще довери: „Страхувам се, че не съм достатъчно добър човек”.

Втори в студиото на Василка ще влезе актьорът Владислав Карамфилов-Въргала, който ще сподели, че в момента прави филм и продуцира група „Отряд 13”, създадена в затворнически условия. Филмът се казва „12:10” и е по пиесата „WC/BG: Моят дом е моята крепост”. Въргала ще връчи на водещия снимка на Мануела Горсова, на която е монтиран и надписът Азис – първата дума, която тя написа след като излезе от кома. Портретът е подарък от бащата на Мануела – Карсимир Горсов, който гостува в шоуто преди месец. „Ако Максим влезе е в затвора, той няма да има възможност да помага, а той иска да помогне на това момиче” – ще сподели своето мнение Въргала, който е близък приятел на Горсов. Той ще разкаже за фондацията „Ангели в беда”, която събира средства за деца с тежки мозъчни увреждания. Според Въргала случаят с Краси Горсов се използва, за да се премахнат данъчните облекчения за дарители.

За финал на предаването група „Отряд 13”, чийто продуцент е Влади Въргала, ще представи едно от своите парчета пред Азис – със социална тематика в бунтарски рок стил. Членовете на бандата ще разкажат за турнето, което направиха неотдавна по затворите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Горещи страсти в Dancing Stars

Защо Бригада е мразена от актьорите в...

Никой от главните герои на легендарния руски сериал...

Ева Веселинова проговори половинката си

Водещата Ева Веселинова от 2 години дели постеля с...

Няма коментари към тази новина !

*}