Соня, Денислав и Иванина: Кой с кого?

29.11.2008 09:00 | Видян 25849 пъти | Гласували 7

Соня, Денислав и Иванина: Кой с кого?

Майката на Денислав е един от хората, които най-много се притесняват какво ще се случи със сина й в Къщата на ББ4. Анелия Минева признава, че за нея няма по-важно нещо от щастието на сина й. Дали то ще е със Соня Немска, или с някоя друга, това времето ще покаже. За момента двамата са влюбени и имат стабилна връзка. Родителите на младежа не са притеснени, че певицата има дете и е по-възрастна от Денислав. Приемат я, щом той я е избрал. „Хиляди пъти предпочитам Соня, отколкото Иванина. Не я познавам, но образът й от екрана не го харесвам. Мисля, че това между нея и Дени е мимолетно. Той държеше да влезе в ББ4, а за целта трябваше да си създаде образ. В случая – на човек, готов да прави секс.“, обяснява майката.

Г-жа Минева разбули и мистерията около финансите на семейството: „Ние сме съвсем обикновени хора. Всичко, което имаме, сме изградили с труд. Започнахме с търговия с куфари, през ресторантьорството, а сега имаме цех по всички правила на ЕС за производство на пици и тестени изделия. Денислав понякога може да достави стока. Не се плаши от работа. Разпространяваме само в Шуменския район. Имаме добър стандарт“ На въпроса дали Соня Немска се вълнува от парите на сина й, тя заяви, че искрено се съмнява в това.
Доста интересни неща за Иванина се носят из Шумен. Г-жа Минева каза, че според слуховете тя ходи с човек, който има бизнес в региона. Посещавала е града инкогнито. Нищо конкретно обаче не се знае. Самата Иванина издаде името му – Румен. Други запознати твърдят, че гаджето на брадърката наистина е заможен. Возел се в Бентли.

Свързването с когото и да е от роднините и приятелите на Иванина удари на камък. Майката на брадърката тръшна телефона още преди да е разбрала по какъв повод я търсим. Следващият най-близък човек до съквартирантката е приятелката й Анелия. Първоначално тя откликна на желанието ни за интервю, но в последствие майката на Иванина й даде инструкции да не говори пред медиите. Все пак момичето бе така любезно да изясни някои клюки, като с това показа, че е истинска приятелка.

Двете се познават от доста години и знаят всичките си тайни. Иванина учи маркетинг в Пловдив. Желанието им е двете да имат собствен общ бизнес, свързан с търговия. Според Анелия парите за Иванина не са цел и имиджът й на разглезена госпожица бил само за пред продуцентите. За двете е нормално да бъдат издържани на 22 години от родителите си, докато завършат образованието си. „Не виждам нищо лошо в това. Все пак за да работим нещо, трябва да имаме квалификация за него.“, логически мисли Анелия и добавя: „Не разбирам какво искат от Иванина. Тя не е професор и няма как на тези години да знае всичко. Но все пак е зряла и се държи по-добре от други в Къщата.“ Дружката разказа още, че  русата красавица се е застъпила за Денислав, защото й е харесал визуално, но не смята, че може да има секс между тях. За сравненията със Соня Немска, Ани каза, че са нелепи, защото Иванина е далеч по-красива от нея. Все пак двете й били фенки на песните. Всички слухове за ринопластика на брадърката след шоуто са измислени. „Аз съм доста наясно с пластичната хирургия и знам, че тя няма нужда от нея. Отричам и да съм говорила за гаджето на Иванина. То си е нейно. Дали е от Шумен или не, питайте нея, когато излезе. Само ще кажа, че тя не излиза с женени мъже.“, побърза да уточни Анелия.

Росен Йорданов, приятел на Денислав: Близък е и с Галена

„Влизането на Денислав в Къщата беше негово огромно желание. Целта му е да бъде известен и да го разпознават“, споделя най-близкият приятел на съквартиранта. Според Росен, шуменският левент е готов дори да прави секс, за да е интересен. Оказва се, че Денислав е много популярен във фолк средите. Често ходи на участия на певиците, дори в София. А тъй като Галена е от Смядово, двамата са много близки. Но са само приятели. Нямат изпълнения в банята.

Росен казва, че е много комерсиална личност и познава добре всички в Шумен, но не е чувал кой бизнесмен в града има връзка с красивата Иванина. „Но всичко е възможно.“, както съобщи той.

Друг добър приятел на Денислав се оказа Ники Китаеца, доскорошния съпруг на Азис. Двамата се познават от няколко години. „Денислав искаше да става модел и идва няколко пъти в София. Така покрай общи познати се сприятелихме и се виждахме често. Той е много първичен човек и няма да се спре пред нищо. Ако го е ударил хормонът, няма да подмине Иванина. Не мисля, че след това Соня ще го зареже, защото го обича“, заяви още Китаеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рей Джелато с втори концерт в София

Суинг културата оживява! Кръстникът на суинга Рей Джелато...

Сър Елтън Джон изгуби глас, избухна в...

Сър Елтън Джон изгуби гласа си по време на концерт в...

Няма коментари към тази новина !