Денислав ревнува Иванина от Даниела

25.11.2008 14:30 | Видян 9815 пъти | Гласували 1

Денислав ревнува Иванина от Даниела

Вчера, зрителите на Big Brother изгониха един от най- атрактивните играчи на този сезон. Филип, който влезе в шоуто под друга самоличност и успешно заблуди съквартирантите си, а и зрителите, че е бавноразвиващият се Тошко, снощи излезе от къщата  на  Big Brother завинаги. Филип изпълни съвършено тайната си мисия, да се преструва на Тошко, който е с психически отклонения, за което Big Brother го награди, като поема разноските за ин-витро оплождането на жена му Цветелина. Един от най-силните играчи в този сезон на шоуто, си тръгна снощи след оспорвано гласуване. Той получи 46% от негативните гласове на зрителите на риалити шоуто.

Веднага след излизането си, Филип беше гост Милен Цветков, където той сподели, че вече му е било омръзнало вътре, но не съжалява за нищо, даже напротив.  Той каза още, че  Big Brother  е променил живота му, като е поел разходите по  ин-витро оплождането на жена му, за което е много радостен. Той беше първият съквартирант, през този сезон, който напълно искрено каза, че съжалява за 300 хил. лв., които изпусна, като не стигна до финала на шоуто. По-късно същата вечер Филип беше на гости на Венета Райкова. В ефира на Малката сестра той се свърза със съпругата си по телефона. Съпругата на Филип-Цветелина сподели, че му има пълно доверие и не се е притеснила от явните флиртове на мъжа си с красивата Наталия. Нежната половинка на Фильо каза, че го чака да се прибере, за да почнат с процедурите по така очакваното оплождане. За вас ние ще проследим какво се случва  с Филип и Цветелина. И  дали семейството ще се сдобие с нов член.

Снощи се проведоха и поредните номинации за изгонване. Най-много негативни гласове събраха Мартин и Наталия. Мартин беше номиниран, както и миналата седмица. Като причина за това съквартирантите изтъкнаха неговите чести избухвания и досадните му забележки. Изгонването на Филип, който беше в един лагер с Наталия явно повлия на нейното номиниране. Някои от съквартирантите я смятат за много прикрита и нападателна. Но явно повечето съквартиранти се страхуват от Наталия, защото тя е един от най-силните играчи и скрит лидер.

„ Нищо не се е случило” се казва новата мисия на съквартирантите. Big Brother постави такава задача на участниците, с която да бъде тествано тяхното самообладание. През следващите няколко дни в къщата ще се случват много странни, необичайни и забавни неща. Съквартирантите не трябва да реагират на извънредните ситуации нито с разсмиване, нито с учудване или уплах. Те трябва да игнорират всичко „ненормално” случващо се в къщата.  Big Brother   ще прости пет грешки от страна на участниците, а ако някой съквартирант първо се стъписа от някое явление, но бързо се окопити, поправи се и възстанови самообладанието си, Big Brother е склонен да анулира грешката. Съквартирантите имат право да обсъждат странните ситуации и неща, когато са сигурни, че са отминали.

След горещите сцени между Иванина, Даниела и Денислав в джакузито, любовните страсти се завихрят с още по-голяма сила.  Даниела, която пред очите на Денислав в джакузито, целуваше цялата Иванина стана повод и за първия семеен скандал в къщата. Денислав, който беше инициатор на някои от горещите моменти между Даниела и Иванина по–късно същата вечер призна, че интимното отношение между неговата изгора и лесбийката му е неприятно. Той сподели на Ив, че е разочарован от нея, защото интимничи с  Даниела и й позволява да я ближе по краката, и не само. Дори нарече красавицата ”лесбийка такава”.  Иванина се опита да обясни на Денислав, че отношенията между нея и Манол са специални, че тя обича Даниела като приятелка и не се чувства по никакъв начин привлечена към нея, но не иска да я наранява. Иванина смята, че Даниела е най-верният й приятел в къщата и не може да я отбягва, дори това да дразни Денислав. Спорът се разгорещи и двамата красавци стигнаха дори до ръкопашни схватки. Иванина раздаде няколко шамарчета на момчето с аполонска физика и го замерваше с всякакви неща попаднали й под ръка. Денислав се вбеси и разкъса розовата блузка на русата хубавица. Скандалът приключи, като Иванина успя на умилостиви възлюбения си с прегръдки и целувки в леглото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !