Двама нови съквартиранти влизат в къщата

13.11.2008 17:15 | Видян 3772 пъти | Гласували 1

Двама нови съквартиранти влизат в къщата

Tази вечер в живото предаване на Big Brother ще сe състои финалният етап от кастинга за мъже. Ще стане ясно кои пет мъже избраха жените в къщата. Двама от тях, още тази вечер ще станат новите участници в къщата. Ще видим и поредните номинации на съквартирантите.

Ето и финалната петица:

Денислав Диянов Минев - от гр. Шумен, на 23 години.  Играе футбол в аматьорската лига и има изяви като модел.  Смята себе си за добро момче, възпитан и кавалер.  Основните причини да участва в шоуто са парите и Иванина. Казва, че би се сприятелил веднага с Косьо, а най-неприятен му е Филип. Смята, ако влезе в шоуто да спи още от първата вечер в леглото на Иванина.

Евгени Недялков Фуседер - 25г. от гр. София. Живее в Германия и приема участието си в шоуто като една добра възможност да се прибере в България. Женен е, но в процес на развод. Работи като управител във фирма, занимаваща се с износ на стоки. Заканва се, че няма да си тръгне от къщата преди да е имал интимна връзка с някоя от дамите вътре. „Живей днес, защото не знаеш какво те очаква, утре" е неговото мото в живота.

Анди Мануел Гарсия Райчев - роден в Пловдив, на 35 години. Актьор, както професионален, така и уличен. Твърди, че има еврейски корени.  Иска да влезе в къщата, за да внесе цвят, който мисли, че липсва на предаването. Също така да покаже на мъжете вътре, че не трябва да са такива комплексари, а да се забавляват повече.  Харесва всички жени от къщата и извън нея, но не би се хвърлил веднага да сваля някоя от тях.  За да хареса една жена не е достатъчно тя да е само красива, трябва и да му допадне интелектуално.

Атанас Маринов Кръстев - на 25 години от гр. Хасково. Работи като управител на ресторант и определя себе си като леко надменен. Влиза в къщата, защото любимото му занимание е да манипулира жените. Има лошите спомени от гимназията, защото тогава момичетата го отбягвали. „Вече не е така, сега жените гонят мен" , споделя той. Най-неловката ситуация, в която е попадал досега е, че е заспал докато е правил секс. От жените в къщата харесва Наталия за приятел, а с Иванина би правил секс без чувства.

Венцислав Николов Даскалов - на 27 г. от Пловдив. Работи като управител на охранителна фирма. В шоуто е заради безплатната храна и подслон, както и за парите. Не се страхува от нищо освен от секс с мъж. Често сънува как лети и как печели Big Brother. В къщата най-много го дразни лицемерието, подлостта и голите мъжки и женски кореми. Харесва всички жени в къщата, включително и Самие.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !