Тройка в Big Brother

24.11.2008 15:31 | Видян 25172 пъти | Гласували 3

Тройка в Big Brother

Даниела или Денислав - това се пита от десетина дни Иванина. Кой да избера от двамата? Дали секси шуменеца или пък умната и любвеобилна лесбийка.  Снощи, докато Иванина все още се чудеше кой от двамата да избере  Данилеа и Денислав, решиха да не я делят, а да я споделят.

Докато тримата бяха в горещото джакузи на двора софиянката с освободено сексуално поведение, предложи на Денис, „Хайде ти започваш да целуваш Ив отгоре, аз отдолу и се срещаме по средата.”

Денислав и Иванина, нямаха нищо против предложението на Дани. Последваха страстни целувки, а тялото на блондинката се увиваше от удоволствие между полуголите Денис и Даниела. След като и тримата вече бяха доста възбудени, Манол и шуменския манекен станаха по-смели от всякога.

Първо Денислав, свали с едно движение долнището на Иванина. След което и двамата започнаха отново да обсипват с целувки голото тяло на Ива.

Русата хубавица определено нямаше нищо против, но появяването на други съквартиранти в двора я притесни леко. След около час интимна игра на тримата в джакузито, Иванина излезе. Възбудения Денис я последва, а веднага след тях и Даниела се появи в спалнята. 

Иванина първоначално изказа притеснение, че цяла България, я е видяла гола, но само 5 минути след това дръпна кърпата с която бе увита и застана пред едно от огледалата в стаята, както майка я е родила.

По-късно флирта между тримата продължи, като в него се включи и Марти. Хомосексуалиста от Харманли не крие симпатиите си към Денислав и си позволява все по-освободено държание с него.

Марти дори обсъждаше размера на мъжествеността на Денис, заедно с Иванина. За да са по-сигурни в преценката си и двамата решиха да действат, както гласи старата българска поговорка - "Око да види, ръка да пипне".

Страстите в къщата взимат своя връх. Ще преодолеят ли задръжките съквартирантите. Ще станем ли свидетели на нова тройна или четворна любов в къщата.  Влюбена ли е Иванина в Денислав, или липсата на секс подлудява силиконовата блондинка. Нещата полека ще се изяснят.

Още снимки от интимната сцена може да видите тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !