Фолкаджийка се снима как чете Библията гола, с негър между краката!

11.04.2014 10:00 | Видян 3704 пъти

Фолкаджийка се снима как чете Библията гола, с негър между краката!

Фолкаджийката Анита явно не мирясва и сега е решила отново да провокира скандал, подобно на тези, които Азис периодично прави. Например - голият му задник срещу паметника "Левски". Анита очевидно е заложила на същата схема, защото тази нощ разпространи снимка, на която според пиарите й "изповядвала чернокож мачо" с Библия и кръст в ръцете.

Да не говорим обаче, че тя по принцип не прилича особено на Йоан Кръстител, а самите кадри имат далеч повече сексуален, отколкото религиозен (то всъщност никакъв го няма) подтекст, и се появяват дни преди Великден. За самия "мачо" пък може да се поспори дали е толкова унесен от Божието слово, или от междукрачието й.

Анита обича да се забърква в скандали, дали от самоцелна любов към купона, или от по-прагматични цели. Преди няколко месеца тя сама разкри, че са я изгонили от Операта, защото правела секс на представление. Това станало по време на опера от "Верди". Изпълнителката не се посвени да разкаже как половият акт с приятеля й продължил цели 15 минути, тъй като първото действие от сюжета на "Травиата" било доста скучно, пък и хората като нея тъй или иначе от цялата опера познавали само "Наздравицата".

 

Източник и снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !