Азис скаран с родителите си

10.04.2014 09:45 | Видян 2355 пъти

Азис скаран с родителите си

Азис почти не поддържа топли отношения с родителите си, а те съответно рядко виждат внучката си Рая. Още от началото на кариерата на костинбродския славей майката и бащата на фолк идола не одобрявали поведението и имиджа, който поддържал. Трудно преглъщали и факта, че синът им открито демонстрирал влечението си към собствения си пол.

Понякога се чували по телефона, но Васил си имал собствен живот, родителите му също. Азис търсел баща си за професионални съвети, тъй като бил „невероятен музикант" по думите на сина му, но в личен план комуникацията в семейството била в крайни случаи.

Фолк певецът никога не е крил, че именно майка му и баща му са дали тласък на кариерата му, тъй като били заможни хора. С идването на славата и собствените доходи обаче Азис се отдръпнал от ромската фамилия, както и те от него. Моралът в ромската общност бил строг и циркаджийските изпълнения на Васко не се нравели на никого от родата. Те все се надявали да се залюби с някое добро момиче и като се задоми, да влезе в правия път. Това така и не се случило и дори след като певецът се сдобил с дъщеря, пак не се кротнал. В началото бабата помагала за бебето, но след като разбрала, че майката Галя няма нищо общо със сина й, пак се разочаровала и се оттеглила.

Азис не се притеснявал от влошените отношения със семейството си. За него славата и подкрепата на феновете били по-важни и ценни, а разговорите по телефона от дъжд на вятър му били достатъчни, за да се представи като добър син. Ромите били горди и не се оплаквали, но за всички техни близки било видно, че страдат и не са доволни от това, в което се е превърнал наследникът им.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !