Бащата и братът на Ергенката Надежда не са случайни, оказаха се...

18.05.2024 08:15 | Видян 2672 пъти

Бащата и братът на Ергенката Надежда не са случайни, оказаха се...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в последния сезон на "Ергенът", се оказа съвсем неслучаен човек, което тепърва ще провокира вълна от реакции в мрежата, пише show.blitz.bg

Диан Вишев се оказа богат бизнесмен с много голям житейски грях, защото е зарязал детето си. А новината за блондинката определено разтърси последователите й в социалните мрежи.

Любопитна подробност, която нямаше как да убегне от погледите на най-бдителните фенове на риалити звездата, бе, че наскоро тя публикува в профила си любопитен кадър, който обаче бързо след това изтри, явно осъзнала, че ще повлече след себе си доста разяснения, обяснения и коментари.

Поводът бе рождения ден на нейния баща Диан Вишев навръх Гергьовден.

Вишев върти хотели и заведения на Цигов чарк, както и по южното ни Черноморие, и както става ясно - е доста заможен. Четирите му фирми работят още в сферата на внос-износа, дизайна, спедиторската дейност. На фотоса, който Надежда първо качи, а после изтри, Вишев е с огромен златен ланец и широка усмивка, но явно не са много за усмивка отношенията баща - дъщеря.

Самата Надежда призна още по време на участието си в "Ергенът", че баща й ги изоставил, когато е била още малка и почти не се интересувал от нея и от майка й.

"Впоследствие леко затоплихме отношенията си, но това се случи неотдавна и да си призная, не мога да го почувствам близък. По-скоро общуваме формално, когато се наложи, по празници и прочие", обяснява блондинката.

Бащата на риалити звездата живее с по-млада жена, по-малка дори и от самата Надежда, която има и брат Дейвид, който също помага в семейния бизнес на таткото, предлагайки луксозни имоти в Цигов чарк. Той пък е кандидат за депутат от партията на Иван Гешев "Граждански блок" в Пазарджик, пише "Хотнюз".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Няма коментари към тази новина !