И Харви Кайтел се завръща в Кан с LAWS OF MAN

14.05.2024 14:28 | Видян 345 пъти

И Харви Кайтел се завръща в Кан с LAWS OF MAN

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски състав и прави пазарна премиера и прожекция в Кан с участието на Харви Кайтел (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, The Grand Budapest Hotel), Dermot Mulroney (My Best Friend's Wedding, Scream VI), Richard Brake (Kingsman, Hannibal Rising, Barbarian), Jacob Keohane (Halloween Kills, Condor's Nest) и Джаксън Ратбоун (Здрач, Островът).

Film Mode Entertainment и Lost Galleon Films са развълнувани да обявят новия криминален трилър, Laws of Man, и неговата премиера и прожекция на световния пазар в Кан. Наскоро завършеният криминален/трилър, Laws of Man (познат и като Without Consequence) с участието на Харви Кайтел (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, The Grand Budapest Hotel), Дермът Мълроуни (Сватбата на най-добрия ми приятел, Scream VI), Ричард Брейк (Kingsman, Hannibal Rising, Варварин), Джейкъб Кеохейн (Хелоуин убива, Кондорово гнездо) и Джаксън Ратбоун (Здрач, Островът). Греъм Грийн (Wind River, Last of the Mohicans), Кийт Карадайн (The Power of the Dog, The Duellist), Кели Лин Райтър (Deadlock, Maneater) и Джеймс Урбаниак (Oppenheimer, The Fabelmans) допълват актьорския състав. Laws of Man е написан и режисиран от Фил Блатенбергер (Condor’s Nest, Point Man). Продуценти са Фил Блатенбергер, Дан Блек и Джейкъб Кеохейн.

Филмът ще има своята световна дебютна пазарна прожекция в сряда, 15 май 2024 г. в 9 сутринта местно време в Palais B. Film Mode Entertainment придоби глобални права за продажба на Laws of Man и представя филма на купувачи в Кан за първи път.

„Развълнувани сме да представим това отлично изработено криминале/трилър на нашите дистрибутори. Законите на човека също има някои от най-необикновените сцени на престрелка в новата история и това не е лесно за постигане. Film Mode е развълнуван, че Фил Блатенбергер и Брандън Бейкър ни повериха този вълнуващ нов филм.“ каза Епщайн.

„Законите на човека капсулират всичко, което обичаме в трилърите“, казва Блатенбергер. „Добри момчета, лоши момчета, престрелки, процъфтяваща любов. В това има и интелигентност, много слоеве; нашият герой се бори с призраци от Втората световна война, Харви Кайтел играе мистериозен хипи проповедник, Кийт Карадайн води подривна политическа арка. Историята е пропита с болка и уязвимост, любов и изкупление... и големи експлозии. Това е диво пътуване.

В "Законите на човека" двама американски маршали предприемат опасна мисия да арестуват Бенджамин Бони, прочут престъпник, издирван за убийство. Но когато засада в пустинята ги хвърля в хаос, те откриват, че влиянието и силата на Бони правят залавянето му невъзможно. Докато маршалите се справят с опитите за убийство и задаващата се катастрофа, те се натъкват на зловещ заговор, който застрашава самите основи на мира и справедливостта.

Film Mode Entertainment е посветен на преодоляването на пропастта между създателите на филми и публиката от самото си създаване. Той беше в челните редици на това движение, предоставяйки платформа за режисьорите да покажат работата си и да достигнат до по-широка публика. Film Mode Entertainment вдига жанровата летва за игрални филми, като поддържа висококачествени, ангажиращи комерсиално жизнеспособни филми като LAWS OF MAN и ги представя на глобалния пазар с голям успех.

Джейкъб Кеохейн: Джейкъб Кеохейн е американски актьор и продуцент. Той е най-известен с Halloween Kills (2021) и участва в Condor's Nest (2023) с Арнолд Восло и Майкъл Айрънсайд. Неговият филмов дебют е виетнамската драма Point Man (2018), а също така се появява в телевизионния сериал на AMC Turn: Washington's Spies. Кеохейн играе с Дермът Мълроуни и Харви Кайтел в предстоящия криминален/трилър „Законите на човека“ (2024).

Джаксън Ратбоун: Актьорът, продуцент и музикант Джаксън Ратбоун е най-известен с пробивната си роля на Джаспър Хейл във филмовата поредица „Сагата на здрача“. От 2008 г. до 2012 г. Ратбоун участва в международно известния франчайз, който е събрал над 3,3 милиарда долара в глобалния боксофис, което го тласка към световно признание. Към днешна дата той е участвал в над двадесет и пет филма, включително блокбъстъра от 2010 г. „Последният повелител на въздуха“, адаптация на аплодирания от критиката анимационен франчайз.

Оттогава Ратбоун кръстосва различни жанрове, прекарвайки времето си в работа по своята страст, инди филми. Неговите скорошни кредити включват „Самсон“ и „Справедливост“. Той може да бъде видян следващият в предстоящия игрален филм „Heart, Baby!“, който описва истинска затворническа история от 80-те години на миналия век и ще бъде пуснат през ноември. Той също така наскоро завърши продукцията на „Не отговаряй“, както и на социално-политическата сатира „Стената на Мексико“. По телевизията Ратбоун направи запомнящи се гостувания в хитови сериали, включително „The O.C“, „Criminal Minds“, „No Ordinary Family“ и „White Collar“. Наскоро той се появи в големи повтарящи се арки в „Finding Carter“ на MTV и „The Last Ship“ на TNT.

В допълнение към актьорството, Ратбоун е продуцирал няколко проекта, включително носителя на наградата Gotham „Girlfriend“, както и подкрепения от Warner Brothers уеб сериал „Aim High“, за който Ратбоун също получи номинация за Streamy Award за най-добро мъжко изпълнение в драма . През 2015 г. Ратбоун написа, режисира и участва в уеб сериала „Couch Surfing, USA“, който постигна официална селекция на Marseille Web Fest и спечели наградата на Vancouver Web Fest за най-добра комедия. Съвсем наскоро той участва и е копродуцент на късометражния филм „Horseshoe Theory“, който получи награда на журито на филмовия фестивал Slamdance, а в момента е гост-главна роля и асоцииран продуцент на независимия игрален филм „Adi Shankar's Gods and Secrets“, който играе обмислено разнообразен актьорски състав, включително Александра Билингс, Джейн Сиймор, Ар Джей Мит, Еди Гатеги, Уил Юн Лий, Тифани Хайнс и Чаз Боно.

Като музикант и текстописец Ратбоун е издал множество албуми с международната си турне група 100 Monkeys, за която пише, пее и свири на китара, пиано, бас, барабани, хармоника, укулеле и банджо. Този ноември той издаде първия си солов албум "American Spirit Blues", смесица от американа, фолк и добър стар рокендрол. Албумът е записан в студио Twin Creeks в Остин, Тексас и включва няколко местни жители на Остин, както и членове на семейството на Ратбоун. Той също има няколко сингъла под собственото си име, включително вдъхновената от The Smiths „Let Go Your Majesty“ и баладата „Yesterday, Today, Tomorrow“. Съчетавайки страстта си към музиката и филантропията, Ратбоун служи като почетен член на борда на Little Kids Rock, национална организация с нестопанска цел, която работи за възстановяване и съживяване на музикалното образование в държавните училища в САЩ в неравностойно положение.

Роден в Сингапур, Ратбоун прекарва юношеските си години в Танангер, Норвегия и Мидланд, Тексас. Възпитаник е на престижната Interlochen Arts Academy. В момента той живее в Лос Анджелис, Калифорния и Остин, Тексас, в зависимост от времето.

Харви Кайтел: Американският актьор и продуцент Харви Кайтел е роден в Бруклин, Ню Йорк. Номиниран за Оскар и носител на награда Златен глобус, Харви се е появявал във филми като „Ирландецът“ на Скорсезе, „Зли улици“, „Шофьор на такси“, „Последното изкушение на Христос“ и „Алис вече не живее тук“, „Дуелистите“ и „Телма и Луиз“ на Ридли Скот, „Бъфало Бил и индианците“ на Робърт Олтман, „Добре дошли в Лос Анджелис“ на Алън Рудолф, „Лош лейтенант“ на Абел Ферара, „Майка, кани и скорост“ на Питър Йейтс, „A Complicated Story¦“ на Лина Вертмюлер, „Death Watch“ на Бертран Таверние, „Нов свят“ на Еторе Скола, „Smoke“ на Уейн Уанг, „Reservoir Dogs“ и „Pulp Fiction“ на Куентин Тарантино, „The Piano“ и „Holy“ на Джейн Кемпиън Дим“, „От здрач до зори“ на Робърт Родригес, „Cop Land“ на Джеймс Манголд, „National Treasure“ на Джон Търтълтауб, „Moonrise Kingdom“ на Уес Андерсън, „The Grand Budapest Hotel“ и „Isle of Dogs“ и „Youth“ на Паоло Сорентино ". Телевизионните кредити включват „The Tattooist of Auschwitz“ на Peacock, „Iron Mike“ на Hulu и „National Treasure“ на Disney+.

Кайтел учи при Стела Адлер и Лий Страсбърг и в HB Studio, като в крайна сметка получава роли в някои продукции извън Бродуей. През това време Кайтел се явява на прослушване за режисьора Мартин Скорсезе и получава главна роля като "J.R." в първия игрален филм на Скорсезе, Who's That Knocking at My Door. Оттогава Скорсезе и Кайтел са работили заедно по няколко проекта. Кайтел имаше главната роля в Mean Streets на Скорсезе, който също се оказа пробивният филм на Робърт де Ниро. Кайтел си партнира отново със Скорсезе за „Алиса вече не живее тук“, в която играе поддържаща роля на злодей, и се появява отново с Робърт де Ниро в „Шофьор на такси“ на Скорсезе, играейки ролята на сводника на Джоди Фостър.

Дермот Мълроуни: Прочутият актьор и музикант ДЕРМОТ МЪЛРОНИ продължава да пленява публиката с разнообразните си изпълнения в киното и телевизията. Съвсем наскоро той може да бъде видян във филма на Sony Pictures ANYONE BUT YOU, заедно със Сидни Суини и Глен Пауъл, който спечели над 200 милиона долара в световен мащаб и вече е достъпен за стриймване в Netflix. Мълруни участва и в биографичния филм на Пийкок за Леброн Джеймс „ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ“ като Кийт Дамброт, треньорът на Джеймс в St. Vincent-St. Гимназия Мери и ключова фигура по пътя му към суперзвездата. През цялата си близо четири десетилетия кариера, Мълроуни си сътрудничи с известни режисьори и участва в емблематични проекти, които се превърнаха в културни пробни камъни, като СВАТБАТА НА МОЯ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ (1997), КАМЪКЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО (2005), АВГУСТ: ОКРЪГ ОСЕЙД (2013), което му донесе номинация за Гилдията на актьорите през 2014 г., и МЛАДИ ПЪЛЦИ (1988).

Ричард Брейк: Роденият в Уелс американски актьор Ричард има изключителна кариера, обхващаща последните 30 години в телевизията и киното, като често се появява в научна фантастика, фентъзи или хоръри. Той е прочут с легендарния си, но зловещ портрет на „Нощния крал“, господарят на Белите ходощи, в „Игра на тронове“ и с това, че е един от основните актьори на създателя на ужасите Роб Зомби.

През 2022 г. той участва в „The Munsters“, адаптацията на Роб Зомби за голям екран на класическия призрачен телевизионен сериал от 60-те години със същото име. Той играе д-р Хенри Август Волфганг, който е описан като "най-популярния луд учен в Трансилвания". Също през 2022 г. той участва в завладяващия научно-фантастичен филм „Vesper“ за 13-годишно момиче и неговия болен, парализиран баща, които се борят да оцелеят след колапса на екосистемата на земята. Ричард играе баща й, Дариус, който комуникира с нея чрез дрон. През 2021 г. той имаше важна роля в екшън трилъра на Антъни Хопкинс „The Virtuoso“ за убиец, нает да проследи и убие опасен наемен убиец, както и в ролята на „Mr Big“ в „Bingo Hell“ за Amazon Prime.

През 2020 г. той се появи като Валин Хес в номинирания за Златен глобус „The Mandalorian“, телевизионен сериал на живо, който е част от франчайза Star Wars. Той също така се появява във фантастичната драма на Netflix „Cursed“ от 2020 г., научно-фантастичния трилър „Brave New World“, екшън-комедията на Universal „Tremors: Shrieker Island“ и в уестърн криминалния филм от 2018 г. „The Sister's Brothers“. Той също играе The Chemist в психеделичен екшън филм на ужасите „Mandy“ и има основна роля в криминалния драматичен сериал на Amazon Original „Absentia“.

Други големи телевизионни роли включват „Peaky Blinders“ (BBC), „Ray Donovan“ (Showtime/Sky Atlantic) и „The Royals“ (E!). Неговите филмови участия включват „Kingsman the Secret Service“, „The Death of Stalin“, „Water for Elephants“, „Batman Begins“ и „Hannibal Rising“.

Греъм Грийн: Греъм Грийн е един от най-уважаваните актьори от Първите нации на своето поколение. Онейда от Конфедерацията на ирокезите, той е израснал в Хамилтън, Онтарио, и си проправя път през поредица от ръчни работи, включително аудио техник за рок групи, преди да започне да се занимава с театър в края на 70-те години в Англия и Канада. Той постигна международна слава с участието си в „Танци с вълци“ на Кевин Костнър, което му спечели номинация за Оскар.

Кийт Карадайн: Кийт Карадайн е участвал в над седемдесет игрални филма, пет представления на Бродуей и е издал два дългосвирещи албума със своя музика. Сред най-известните му филми са „Маккейб и мисис Милър“, „Крадци като нас“ и „Нешвил“ на Робърт Олтман, „Добре дошли в Ел Ей“, „Избери ме“ и „Модерните“ на Алън Рудолф, „The Moderns“ на Ридли Скот Duellists” и “The Longriders” и “Southern Comfort” на Уолтър Хил. Песента му „I’m Easy“ от „Nashville“ спечели наградата „Оскар“ и наградата „Златен глобус“ за най-добра песен и беше сингъл в Топ 10 на Billboard. Последната му пълнометражна изява е в наградения с Оскар „The Power of The Dog“ на Джейн Кемпиън с Бенедикт Къмбърбач, Джеси Племънс и Кирстен Дънст. Той играе заедно с Джон Чо и Катрин Уотърстън в трилъра на Крис Уайц „They Listen“ на Blumhouse, планиран за 30 август 2024 г., и наскоро завършен „Laws Of Man“ с Харви Кайтел и Дермот Мълроуни, написан и режисиран от Фил Блатенбергер.
Той е женен за актрисата Хейли Дюмонд, от която има син Шон Дейвид Карадайн.

Кели Лин Райтър: Първоначално място за инди филми в родния й град Северна Каролина, Кели Лин Райтър оттогава преживява стремителен възход, появявайки се в Брус Уилис в Deadlock (2021) като Ейми Рейкстроу. Сега жител на Лос Анджелис, тя постигна успех в различни жанрови филми, партнирайки си с Трейс Адкинс в Maneater (2022) и с Доналд Сероне в Mojave Diamonds (2022) и Three Days in Malay (2023). Кели наскоро завърши снимките на Законите на човека, с участието на Харви Кайтел, Дермът Мълроуни и Джаксън Ратбоун. В допълнение към актьорството, тя е завършена певица, текстописец и каскадьор.

Джеймс Урбаниак: Филмът на Джеймс Урбаниак включва работа с режисьорите Хал Хартли, Тод Хейнс, Джули Теймор, Ричард Линклейтър, Дженифър Фанг, Робърт Пулчини и Шари Спрингър-Берман, Майкъл Алмериеда, Андрю Досунму, Стивън Спилбърг („The Fabelmans“) и Кристофър Нолан ("Опенхаймер"). Телевизионните кредити включват редовни роли в „The Venture Brothers“ на Adult Swim, „Difficult People“ на Hulu и „Review“ на Comedy Central. Гостуване в „Better Call Saul“, „Made for Love“, „The Morning Show“, „Dickinson“, „Chilling Adventures of Sabrina“, „For All Mankind“, „Too Old to Die Young“. Заедно с Бри Уилямс той е съавтор на сценариите на подкастите „Getting on with James Urbaniak“, „A Night Called Tomorrow“ и „I Will Never Lie to You“. Обширни театрални кредити в Ню Йорк, включително награда Obie за „Вселената“ на Ричард Форман и номинация за драматично бюро за „Thom Pain (Based on Nothing)“ на Will Eno. Представлявано от Buchwald и Endorse Management Group.

Форри Дж. Смит: Форри Дж. Смит е истински каубой и актьор, най-известен с ролята си на Лойд Пиърс в телевизионния сериал Йелоустоун (от 2018 г. до днес). Работил е във филмовата индустрия като каскадьор, актьор и понякога допълнителен екип. Първата му актьорска роля, според IMDb, е във филма Desperado от 1987 г., където той изобразява Харли, помощник на Калвин. След това той играе епизодични роли в телевизионните сериали Young Riders, The Lazarus Man, Better Call Saul и Midnight, Texas. И филми: Rambo III, Hell or High Water, Among Wolves & Dead Man’s Hand.

Фил Блатенбергер: Фил Блатенбергер е сценарист, режисьор и продуцент, най-известен с Condor’s Nest (2023) и Point Man (2019). Номиниран за най-добър режисьор за първи път на Международния филмов фестивал в Сейнт Луис, Блатенбергер също спечели номинации за най-добър режисьор и най-добър оригинален сценарий на фестивала за инди филми в Сидни, където дебютната му виетнамска драма Point Man спечели най-добър филм. През 2021 г. той се премести да управлява заглавието на Voltage Pictures Condor's Nest, което той написа, режисирайки Арнолд Вослу, Майкъл Айрънсайд, Джаксън Ратбоун и номинирания за Оскар Брус Дейвисън. Третият му филм, криминален/трилър Laws of Man, е с участието на Харви Кайтел и Дърмът Мълроуни.

Кайтел е представен от UNTITLED ENTERTAINMENT/Стефани Саймън

Мълроуни е представен от PARADIGM/Jim Dempsey

Брейк е представен от MARKHAM FROGGATT & IRWIN/Tom Christensen

Кеохейн е представен от ARTISTS RESOURCE AGENCY/Rusty Wiggs

Ратбоун е представен от INNOVATIVE ARTISTS/Steve Muller

Кийт Карадайн е представен от INNOVATIVE ARTISTS/Steve Muller

Греъм Грийн е представен от GREENE TALENT/Kiernan McCaffrey

Джеймс Урбаниак е представен от BUCHWALD/Ben Gorman

Форри Дж. Смит е представен от THE O’ AGENCY/Линет О’Конър

Film Mode Entertainment се представлява от Lon Haber & Co.

Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Радев и Стефка Костадинова откриха...

Българското посолство в Париж бе домакин днес на...

Дъщерята на Ахмед Доган напусна България

Дъщерята на Ахмед Доган – Демет забегна за Италия....

Няма коментари към тази новина !