"Непобедимите 3" снимат у нас от 19 август

24.07.2013 10:00 | Видян 1952 пъти

Снимките на холивудския екшън "Непобедимите 3" ще започнат у нас на 19 август тази година. Работата ще е в студиата на "Ню Бояна" в продължение на 10 седмици. Новината потвърди в профила си в Twitter самият Силвестър Сталоун.

Слай не пропуска да отбележи пред журналисти, че е успял да привлече едни от най-големите имена на Холивуд за третата част на творбата. Човекът, за когото почти до последно имаше неясноти дали ще е в каста, бе Брус Уилис, пише Монитор.

"Е, кажете ми, не е ли това най-страхотния екип за правенето на филм?! Хубаво, че и Брус най-сетне склони. Обаче ако някой си мисли, че съм свършил с изненадите, лъже се. Има и петима нови актьори, за които до момента не сте чували, но които си струват", сам се похвали Слай пред фенове по време на изложението "Комик кон" в Сан Диего, Калифорния, пише  Lifestyle.bg.

У нас в средата на август се изсипват Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли и няколко други познати лица от предните две части на "Непобедимите". "Новобранец" е Мел Гибсън, който ще играе ролята на злодея. До момента единствените, които не са потвърдили участието си в блокбастъра, са Харисън Форд и Никълъс Кейдж.

Макар Слай да тръби, че Кейдж му е в кърпа вързан, в интервю за американски медии отпреди ден звездата от "Призрачния ездач" отсече: "Аз не съм част от екипа на "Непобедимите 3" и вероятно няма да бъда. С мен не са водени никакви подобни преговори".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !