Тежък инцидент разтърси семейството на Диана Любенова

04.05.2013 09:00 | Видян 3858 пъти

Тежък инцидент разтърси семейството на Диана Любенова

Съпругът на актрисата Диана Любенова претърпял тежък инцидент. Лес Уелдън, който е един от продуцентите на хитовата лента „Непобедимите” е бил нападнат в столичен ресторант. Той е попаднал случайно в центъра на битов скандал, разиграл се в столично заведение, пише pravda.bg.

Докато двамата със съпругата му вечеряли в заведението, той бил ударен с юмрук в лицето. Инцидентът се е разиграл в ресторант “Градина”, намиращ се в квартал „Хиподрума” в София. На този етап все още не се съобщава кой е човекът, нанесъл юмручния удар в лицето на Уелдън.

Диана Любенова обаче твърди, че веднага след инцидента са били взети спешни мерки. Тя е поискала от персонала на заведението торба с лед, с която е наложила синините на съпруга си. Личните охранители на семейството не са взели отношение в екшъна, тъй като са чакали пред заведението и не са разбрали за случващото се.

На мястото е пристигнал полицейски екип от столичното Шесто Районно управление на полицията. Продуцентът Лесли Уелъдн обаче не пожелал да подаде жалба за случилото се. Неговата съпруга – актрисата Деана Любенова отказва да коментира случката. Тя твърди, че инцидентът е незначителен и не е необходимо да му се обръща толкова голямо внимание.

Снимка: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !