И Мел Гибсън у нас през август

17.07.2013 12:15 | Видян 1845 пъти

И Мел Гибсън у нас през август

Холивудската звезда Силвестър Сталоун потвърди официално, че колегата му Мел Гибсън е подписал договор за участие в третата част на "Непобедимите". Това означава, че 57-годишният австралиец със сигурност ще дойде в България през август за снимките на екшъна, научи inews.bg.

Мел Гибсън ще играе ролята на злодея, какъвто е и имиджът му напоследък в Холивуд.

"Ето това е – Лудия Макс срещу Барни Рос", написа в Twitter Силвестър Сталоун, чийто герой в "Непобедимите" – Барни Рос, е водачът на "добрите".

Преговорите между Мел Гибсън и Слай се проточиха няколко месеца, разказва в. "Монитор". На звездата от "Смело сърце" беше поверена ролята на злодея, но до последния момент не беше известно дали ще я приеме.

Продуцентът Сталоун искаше Гибсън да бъде и режисьор на "Непобедимите 3", но в крайна сметка се спря на младока Патрик Хюс, който досега е снимал предимно късометражни филми.

Сюжетът на третата част на екшъна все още не е официално обявен. Той се пренаписва постоянно според звездите, които се съгласят да участват. Това означава, че сценарият ще бъде променен и заради Мел Гибсън.

Досега договори за "Непобедимите 3" са подписали само Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Долф Лундгрен и Джет Ли. Очаква се към екипа отново да се присъединят Шварценегер и Брус Уилис. Не е известно дали ще участват спряганите "новаци" Никълъс Кейдж, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Джеки Чан и Мила Йовович, които дори още си нямат собствени герои в продукцията.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !