Следващият президент на България ще е жена

18.11.2010 16:20 | Видян 4902 пъти

Следващият президент на България ще е жена

В сряда вечер „Шоуто на Иван & Андрей” продължи с представянето на останалата част от „Националния отбор на феномените” в новото риалити - „Лига на познавачите”.
Предаването започна с най-младия участник Роберто и Биляна – момиче, на което е помагал многократно. В студиото заедно с Людмила Захариева бе и певицата Катя Близнакова, а в своя подкрепа Люмиер бе довел Емилия Сушкова – преподавател в датски колеж.

Роберто сподели, че не вика духовете, а те сами идват при него и това става вечерно време. 20-годишният гадател разкрива на Биляна, че има виновен за застрелването по време на караул на нейния братовчед. Според Роберто убиецът е на свобода, все още е военен и дори управлява хора. Мистикът вижда, че братовчедът на Биляна е бит зверски с колани и е прострелян няколко пъти с автомат. Когато Роберто контактува с мъртвите започва да се тресе, да плаче и все едно е друг човек, защото преживява това, което изживява починалият. „Не е хубаво да се връща човек, ако е преминал, защото душата ще го боли!” – казва окултистът. Прогнозата му за България бе: „Кризата трябва да свърши официално след 2012 година! Няма да има големи земетресения до края на годината!”.

Людмила Захариева „подпалила” певицата Катя Близнакова с много силно предсказание още през 97-ма година. При гледачката на карти Таро я завела Силвия Къцарова. „Каквото ми е казала, е станало!” – твърди певицата. Людмила Захариева разкри, че най-хубавата карта в Тарото е картата на „Света”, с която „Господ ти сипе”. Гадателката сподели, че на България се пада картата „Отшелник”, което значи, че са ни необходими 9 месеца, за да се оправим. „През декември ще има заловени корумпирани типове!” – предвещава тя. Картите Таро виждат, че следващият президент на България ще е жена. На предположенията от страна на водещите дали това ще е Меглена Кунева, Кристалина Георгиева или г-жа Фандъкова, гадателката каза: „Кристалина е по-добър вариант! Фандъкова е мила!”. Но която и да е тази жена, ще донесе късмета на България, убедена е Людмила.

Андрей също си изтегли карта и му се падна „Императрицата” – най-плодовитата карта, отговаряща за децата. Това означава, че „скоро ще намери тази, дето ще й направи детето”.

Трети бяха представени Люмиер заедно с преподавателка от датски колеж – Емилия Сушкова. Дъщерята на дамата имала трудна бременност. Астрологът казал на Емилия: „Бъди спокойна, ще станеш баба!” и назовал точна дата - 7 септември. И наистина внучето на Емилия се родило на уречения ден. „95% можем да разчитаме на вярната прогноза на астрологията!” – убеден е Люмиер. Астрологът сподели, че не може да гледа сам на себе си. Според него астрологията е добра, когато не познаваш човека. Етиката на астрологията е, когато има случай с болен или умиращ човек да не му се казва лошата новина. „Не можеш да му вземеш надеждата, но не можеш и да го излъжеш!” – категоричен е Люмиер. Астрологичната прогноза за България бе, че 2011 година страната навлиза в бурен период. Между 15 и 25 януари ще има изненада в политически аспект предвещава Люмиер. По думите на астролога декември ще бъде доста напрегнат месец за България, ще има тежка зима, но ще има и хубави дни, завърши оптимистично той.    

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !