Йорданка Фандъкова открива политическата седмица в „Шоуто на Иван & Андрей”!

13.09.2010 16:00 | Видян 4177 пъти

Йорданка Фандъкова открива политическата седмица в „Шоуто на Иван & Андрей”!

Кметът на София – г-жа Йорданка Фандъкова, ще гостува в „Шоуто на Иван & Андрей” в понеделник. Като дама тя ще бъде първа и ще стартира седмица, изпълнена с политически личности в „Шоуто на Иван & Андрей”.

Във вторник срещу двамата водещи ще седне лидерът на „Ред, законност и справедливост” - Яне Янев. Очаква се политикът от РЗС да разкрие повече за новите си революционни идеи. Пред зрителите на вечерното шоу той ще обясни мотивацията си да стартира подписка за предизвикване на национален референдум за свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция.

Гост на Иван & Андрей в петък - деня на „Вяра, надежда и любов”, ще бъде именякът Любен Дилов - син.
В последния ден на изминалата седмица гост в „Шоуто на Иван & Андрей” беше българският актьор с ливански произход - Башар Рахал. Освен, че е много добър театрален комедиен актьор, сега Башар живее в САЩ и се снима в различни американски филмови продукции. В шоуто видяхме откъси от негови участия, а самият той разказа пикантни подробности около последните си роли, една от които в популярния сериал „24” с Клийфър Съдърланд.

Относно пластичните операции в своята гилдия, актьорът сподели наблюденията си, че 95% от жените в Холивуд „имат пипане по гърдите”.

Башар разкри, че има интересен афинитет към пазаруването и обожава да ходи с жени на шопинг за обувки и рокли.

В личен план актьорът с голяма емоция разказваше за своята малка дъщеричка – Клоуи. Гордият баща шеговито сподели, че въпреки крехката възраст на дъщеря си, вече са на етап „сексуално образование”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !