Бившият на адреналинката Яна на разпит пред Иван & Андрей

28.09.2010 17:00 | Видян 8279 пъти

Бившият на адреналинката Яна на разпит пред Иван & Андрей

Бившият приятел на адреналинката Яна – Ивайло Леков, бе гост в „Шоуто на Иван & Андрей” в понеделник вечер. Поводът за гостуването му бе скандалът за попечителството над общия им син -  Емил.
Гостът обясни, че му е доста неприятно да се разнищва личния му живот в медиите и каза още, че явяването му в „Шоуто на Иван & Андрей” ще е неговата последна телевизионна изява по този повод.
Ивайло смята, че Яна не може да бъде добра майка, защото работи в нощни заведения с лоша репутация и детето не расте в подходяща среда. Той я обвинява за това, че 55 дни не е потърсила сина им, а адреналинката твърди, че той не й го е давал. Ивайло осъществил връзка с баща й г-н Христов, но разговорите и с него не вървяли нормално.

Според Ивайло Яна търси „евтин ПР” и просто иска да се пише за нея, какъвто е случаят и с разпространението в интернет на порно клипчето с нейно участие. Бившият на адреналинката увери, че няма нищо общо със заснемането и разпространението на порно клипчето с Яна и е отвратен и шокиран от изпълненията й. 

Загриженият баща изрази притесненията си от това, че бившата му годеница изкарала целия летен сезон, танцувайки по всевъзможни партита. „Като отговорен родител приоритет номер 1 е моят син Емил. Притеснявам се за бъдещето му!” – добави още той. Тъй като бившата приятелка на госта е категоризирана и като стриптизьорка, според него тя не може да бъде грижовна майка.

Ивайло бе категоричен, че не е осуетявал евентуални срещи на майката на детето си със сина й, а по-скоро тя била заета със „светските си включвания”. За неморалния живот на адреналинката говорели и интервютата, които тя давала в неадекватно състояние под въздействието на алкохол и „други стимуланти”.
„Не може ние така грозно да си изкарваме кирливите ризи в общественото пространство. Това говори в каква среда сме израснали!” – критично се изказа бившият приятел на Яна.

„Моето уважение към нея е само заради това, че е майка на общото ни дете!” – добави разочарованият баща.

Ивайло каза, че не бяга от добронамерения начин за разрешаване на проблемите им и не иска да отнеме родителството на Яна, но иска да ограничи правата й спрямо детето. Притеснява го информацията, която един ден ще достигне до сина им.

Ивайло няма право да доближава на по-малко от 100м. майката на сина си, защото я е пребил. Гостът опроверга това твърдение като каза, че не е пребивал Яна, а и не е осъден за домашно насилие.
Ивайло смята, че по вина на скандално нашумялата адреналинка е оприличаван на гей, престъпник, наркоман, психопат, побойник, мафиот и др. Тези определения за себе си той окачестви като долни лъжи.
„Аз съм съвсем обикновено момче, чийто основен приоритет е детето!” – каза бащата на малкия Емил.
На въпрос кой гледа детето, когато него го няма, Ивайло обясни, че си е взел един месец отпуск и е наел професионална детегледачка-педагог. Тя гледала Емо, докато спи, а през това време Ивайло вършел отговорностите и ангажиментите, свързани с работата му. Бащата на Емил е изпълнителен директор в архитектурно ателие.

Ивайло Леков бе категоричен, че целият скандал около детето им не е свързан с отмъщение, заради ревност и заяви, че не обича Яна. Причината да се разделят е в нейното поведение, от което бившият на адреналинката е шокиран и разочарован.

Гост в „Шоуто на Иван & Андрей” във вторник вечер ще бъде „Мис Плейбой 2009” - Светлана Василева. Тя ще сподели пикантни подробности за връзките си с футболисти, както и от нея самата ще разберем дали наистина е била изнасилена на 18 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !