Валентина захвърли задръжките

23.04.2010 14:40 | Видян 3887 пъти

Валентина захвърли задръжките

Валентина клипира актуалната си песен „По голо тяло”, която промотира на Третите годишни награди на Фен ТВ. Видеото, което ще се завърти в ефира на телевизията от 24.04 (април), е по-провокативно от предишните й проекти и  разкрива певицата на Diapason Records в нова светлина.

Самата песен „По голо тяло” има доста по-различен текст от досегашните на Валентина. По препоръка на своите почитатели, тя реши да изпее нещо по-дръзко и закачливо. Затова, съвсем логично, и видеото е подчинено на заложената в текста идея и е по-провокативно от досегашните й клипове.

„В началото малко се притесних да се покажа така пред камерата. Не че не харесвам тялото си или се правя на пуританка. Нищо подобно! Просто досега не съм се разголвала толкова много в клип и чувствах леко притеснение.”, напълно откровено сподели екзотичната певица. „Не бих приела подобна идея за видео, ако имах и най-малкото съмнение, че може да се получи нещо пошло. Харесва ми, че всичко е премерено и естетически издържано. Изключително доволна съм резултата и благодаря на целия екип, който помогна за реализацията. Мисля, че се получи един много горещ и секси клип. Надявам се да допадне и на феновете.”, каза още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !