Валентина отпразнува рождения си ден с колеги

10.03.2010 16:15 | Видян 6965 пъти

Валентина отпразнува рождения си ден с колеги

Валентина отпразнува рождения си ден, който беше навръх Международния ден на жената, в столично заведение. Сред гостите бяха колегите й от Diapason Records Ерик и Теодора и продуцента Ненчо Касъмов, стилистът и коафьор Вили, както и Софи Маринова и нейния възлюбен Дачо.

Досега години наред изпълнителката е прекарвала рождения си ден в нощните заведения на работа, тъй като съвпада с Деня на жената. Тази година обаче изпълнителката на „Боли ли?” реши да открадне този ден само за себе си. „От сутринта бях в страхотно настроение и бях много щастлива, защото толкова хора се сетиха за мен и се обадиха да ме поздравят.”, не крие вълнението си гласовитата хубавица.

Валентина възнамерявала да пътува до Банско, където да отбележи празника си с няколко приятели, но лошото време и затруднената пътна обстановка я накарали да промени плановете си в последния момент. Тя набързо организирала своите приятели на импровизиран купон  в столичния клуб „Ориент 33”, където имало ретро парти. Певицата поканила най-близките си колеги от Diapason Records – Ерик и Теодора, както и своя продуцент Ненчо Касъмов. Сред звездните гости бил и стилистът и коафьор Вили (от Mauri & Vili). Към купона се присъединили също ромската перла Софи Маринова и Дачо, близки приятели на певицата. Изпълнителката била поздравена с първия си мегахит „Хей, войниче” и останала приятно изненадана от това как всички посетители на заведението пеели парчето открай-докрай.

Импровизираното парти минало страхотно и Валентина не крие задоволството си от приятно прекараната вечер. „Беше страхотно. Забавлявахме се до ранни зори и страшно се зарадвах, че най-близките ми приятели ме уважиха. Какъв по-голям подарък от това да прекараш личния си празник с хората, на които държиш?”, сподели чаровната певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !