Валентина и Ерик пак се питат „Ти ли?”

15.02.2010 16:30 | Видян 4634 пъти | Гласували 1

Валентина и Ерик пак се питат „Ти ли?”

Валентина и Ерик са готови с видеото към ремикса на тяхната дуетна песен „Ти ли?”, което от утре, 16.02 (вторник) ще се завърти само в ефира на Фен ТВ.

Актуалният дует в попфолка реши да зарадва почитателите си с ремиксирана версия към песента „Ти ли?”, която се радва на все по-голяма популярност. Ремиксът на парчето, създадено специално за Валентина и Ерик, е дело на автора на музиката Пламен Велинов. Изпълнителите на Diapason Records са особено доволни от това как се е получил на по-динамичния вариант и затова  са го подкрепили с впечатляващо видео.

„Самата песен не е бавна, но с нашия продуцент бяхме единодушни, че искаме да направим ремикс, за да може по-лесно да намери място и в заведенията.”, аргументира създаването на новата версия Ерик.

„В интерес на истината, си харесваме ремикса даже повече и от оригинала. Звучи наистина уникално, има страхотен заряд и те провокира да се впуснеш в танци.”, допълва Валентина.
Специално за ремискса певците заснели допълнителни кадри, за да има някаква изненада за зрителите и клипът да се отличава от видеото към оригиналната версия. Стайлингът  отново е дело на Тони, гримът – на Бони, а косата – на Стела. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !