Валентина претърпя инцидент на леда

04.03.2010 17:30 | Видян 4833 пъти | Гласували 2

Валентина претърпя инцидент на леда

Валентина най-накрая се престраши да се качи на кънки, но първият й опит на леда завърши с дребен инцидент. След падане певицата на Diapason Records се отърва само с леко натъртване, но за нещастие счупи своя фотоапарат, с който бе заснела кънкьорските си изпълнения.
Екзотичната Валентина успя да осъществи своята детска мечта да се качи на кънки. Изпълнителката на „Боли ли?” винаги е била заклет фен на фигурното пързаляне, но досега все не е успявала да намери време да се пробва на ледената пързалка. „Бях твърдо решена да се кача на кънки тази година. Тъй като постоянно разказвам на всички хора около себе си за тази своя мечта, естествено, бях взела фотоапарат да документирам събитието.”, сподели чаровната Валентина. За нещастие обаче, докато се пързаляла, върховете на кънките й се забили в леда и тя загубила равновесие. При падането леко се натъртила, но слава Богу, се разминала без сериозни наранявания. Лошото било, че счупила апарата си. „Тъкмо си бях направила снимки, за да се види, че най-после съм събрала кураж да се кача на ледената пързалка. Но за съжаление, нищо не остана от него… В крайна сметка, най-важното е, че на мен самата нищо ми няма, защото здравето е най-ценно и всеки друг проблем може да се разреши”, разсъждава дуетната половинка на Ерик.
Валентина дори веднага измислила как ще поправи „щетите” с техниката. „Всяко зло за добро. На 8 март имам рожден ден и вече реших, че ще си направя подарък един хубав фотоапарат”, категорична е певицата.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !