Валентина по голо тяло

14.04.2010 11:30 | Видян 4916 пъти

Валентина по голо тяло

След успешния си дуетен проект с Ерик Валентина представи новото си парче с провокативното  заглавие „По голо тяло”. Екзотичната изпълнителка Diapason Records го промотира на Третите годишни награди на Фен ТВ.

Песента, която е по музика на гръцкия хитмейкър Костас Боснакис и аранжимент на Наско Петров, е много динамична и Валентина се надява, че ще спечели сърцата на много фенове.

„От известно време почитателите ми ме съветват да направя песен с по-провокативен текст. Аз си казах защо пък не? Реших да се доверя на младия текстописец Веселин Веселинов и мисля, че се получи доста интересен текст. Надявам се песента ми „По голо тяло” да се хареса на публиката – в крайна сметка тя е тази, която има последната дума”, сподели Валентина.

Още с появата на песента последваха въпроси дали Валентина ще заснеме клип, в който действително ще се появи „по голо тяло”. На това чаровната изпълнителка на Diapason Records отговаря с широка усмивка. „Е, чак до там мисля, че няма да стигна. Въпрос на лично усещане. Има хора, които не се притесняват да го правят и такива, които имат някакви задръжки. Прекаленото разголване не ми е присърце. Винаги съм „за” да има сексапил, но пък съвсем без дрехи мисля, че не бих се появила. Но пък човек никога не бива да казва никога.”, многозначително казва певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !