Ново обвинение в сексуално посегателство за Доналд Тръмп

21.09.2020 13:38 | Видян 544 пъти

Ново обвинение в сексуално посегателство за Доналд Тръмп

Бившата моделка Ейми Дорис разкри, че е станала жертва на сексуален тормоз. Тя обвини Доналд Тръмп, превръщайки се в поне 26-ата жена, която прави подобни твърдения. В интервю пред Gardian Дори казва, че настоящият президент на САЩ я е насилил през 1997 година по време на турнира „US Open“. Тогава тя е била на 24, а той на 51 години.

Ейми споделя пред изданието, че Тръмп е „заврял езика си в устата ѝ“ и я е държал здраво, за да не може да избяга. По това време той също така я е опипвал. Бившата моделка признава, че преживяването я е накарало да се почувства отвратена и смутена. „Опитах се да го отблъсна, но постепенно хватката му ставаше все по-стегната, а ръцете му се движеха по задните ми части, гърдите, гърба, навсякъде“. Добавя, че се е опитала да отблъсне езика на Тръмп със зъбите си и е възможно да е отхапала малко парче от него.

От Gardian твърдят , че Дорис е подкрепила твърдението си, показвайки им билетите за „US Open“, както и няколко снимки, на които тя е с Доналд Тръмп в Ню Йорк. Обвиненията ѝ бяха потвърдени и от няколко човека, на които моделката е разказала за нападението. Сред тях са майка ѝ и близък приятел от Ню Йорк.

Ейми казва, че Джейсън Бин, който е бил нейно гадже по онова време, я е запознал с Тръмп в кулите на бизнесмена, намиращи се в Манхатън. Тримата са прекарали цял уикенд заедно, след което са отишли на тенис турнира. Според Дорис, нападението е станало, когато тя, Бин, Тръмп и няколко от неговите приятели са били във ВИП ложата на събитието. Тя става да отиде до тоалетната, а когато излиза, Тръмп вече я чака отпред.

„Първо си помислих, че чака да се освободи кабинка, но не бях права“, казва моделката и допълва, че Доналд я е насилил след кратък разговор, в който двамата са си разменили няколко шеги. Ейми признава, че на няколко пъти е помолила Тръмп да спре, но „на него не му пукаше“.

Адвокатите на Тръмп се свързват с Guardian и казват, че той отрича всички тези твърдения.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

14 години затвор грозят Амбър Хърд

Австралийските власти разследват дали холивудската...

Катето Евро разкри грях на Кадиев

Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев....

Няма коментари към тази новина !

*}