красота

Вести old

slava.bg : Ново бюти място ви разкрива тайните на макиажа

Ново бюти място ви разкрива тайните на макиажа

Да бъдем красиви е мисия, в която всяка жена вярва. Добрата новина е, че в месеца на любовта в София вече има още едно място, посветено на красотата и съвършенството – новият ексклузивен магазин на NYX Professional Makeup. Куп блогъри и журналисти уважиха неформалното събитие, което даде старт на новото бюти място с няколко интригуващи демонстрации на грим и най-новите тенденции в макиажа за зима 2020.

Ако нямате перфектното червило за деня на влюбените, можете спокойно да минете през магазинът, който се намира на ниво 0 в Paradise center и със сигурност ще откриете нюансът, който ще накара всички да се влюбят във вас. Магазинът носи изцяло ново изживяване с ексклузивното си предложение с над 1000 продукта, което дава възможност на всеки да избере цвят и текстура на едно място.

Клиентите ще имат възможност да тестват всеки продукт поотделно или с помощта на козметични специалисти, които винаги са там, за да съдействат и дават съвети. Предлага се голяма гама от червила, фондьотени с различни текстури, палитри за контуриране, палитри със сенки за очи, продукти за вежди, спирали, всичко необходимо, което бихте мечтали да имате. NYX Professional Makeup е кръстен на гръцка богиня, която управлява нощта и символизира красотата и силата. Марката е известна с висококачествен, професионален грим на достъпни цени.

Лидер в световната индустрия за гримове, те предлагат изключително качествени продукти със силна пигментация. С участието на гама от класическа, сезонна и актуална козметика. Макар със седалище в сърцето на Лос Анджелис, тя е глобална марка, основана в Лос Анджелис през 1999 г. Като в момента се предлага в над 70 страни от хиляди търговци на дребно, състоящи се от специализирани магазини за красота и мода, самостоятелни магазини и магазини за красота.
      

Няма коментари към този материал !