красота

Вести old

slava.bg : Кайли Дженър ще прави дезинфектанти

Кайли Дженър ще прави дезинфектанти

Кайли и Крис Дженър обявиха, че започват масово производство на дезинфектанти за болниците в Южна Калифорния.Продуктът, плод на сътрудничеството с Coty Inc., е предназначен за хората на първа линия в общността ни - съобщиха от Kylie Cosmetics пред ABC News. Преди няколко месеца Coty Inc. откупи голям дял от козметичната компания на Дженър.

При така създалите се обстоятелства, бордът на директорите е взел решение да трансформира дейността на фабриките си и да започне производство на антибактериални гелове, които да обслужват нуждите, първо, на медицинските лица в Южна Калифорния и второ, на служителите на компанията, както и хората в нужда. По информация на Page Six, Coty ще произвежда дезинфектанти във фабриките на Kylie Cosmetics, но дейността на компанията няма да бъде засегната. Междувременно самата Кайли обяви временното спиране на разпространението на продуктите, след като Калифорния обяви извънредно положение и валидна за целия щат stay-at-home заповед.

Медицинските лица са изправени пред огромен недостиг на професионално оборудване вече няколко поредни седмици, което подтикна редица големи козметични компании да предоставят ресурсите си безвъзмездно в тяхна услуга. Chanel, Christian Siriano, Prada и Giorgio Armani започнаха производството на маски и медицински облекла, а Dior, LVMH, Estée Lauder и L’Oreal предоставят антибактериални гелове на страните, в които е съсредоточено производството им. Кайли Дженър, милиардер на 22, също така дари един милион долара за закупуването на облекла за медицински лица и доброволци, съобщават от ViewSofia.

 

Няма коментари към този материал !