красота

Вести old

slava.bg : Хайли и Бела рекламират новия аромат на Versace

Хайли и Бела рекламират новия аромат на Versace

Донатела Версаче обяви новата линия парфюми на Versacе - показа снимки на фотосесията зa ароматите, в които виждаме как Хайли Бийбър и Бела Хадид се наслаждават на средиземноморски слънчеви лъчи. Двете поразителни красавици са в типичен стил Versace – със златни бижута и в смели нюанси, а всяка от тях репрезентира един от антично-екзотичните еромати Dylan.

Това е дебютна кампания на Бийбър за Versace, тя олицетворява чисто новия аромат на къщата, Dylan Turquoise, а Хадид е символ на аромата Dylan Blue, пишат от модния сайт ViewSofia. Dylan Turquoise бележи трето поколение от ароматната линия Dylan, произведена и разпространена от Euroitalia. Ароматът съдържа нотки на цитрусова и мандаринова есенция, покрити с нотка на лимон и розов пипер, а тоалетната вода е микс от флорален дървесен аромат, съче

таващ венчелистчета от жасмин и екзотичен сок от гуава с бял мускус и клиървуд, получен от захарна тръстика. Това е първият поглед към кампанията, а кадрите са горещи и разфокусирани, а момичетата излъчват до най-високата степен блясък и грация. Фотограф е Harley Weir, а мястото е скритото луксозно бижу на Франция- остров Cavallo. В допълнение към зашеметяващите образи, режисьорът Гордън Фон Щайнер създадва кратко видео с участието на слънчевите момичетата.

Тийзър показва как Хадид и Бийбър четат на плажа – усещането е ретро, съответно виждаме бански с много детайли и емблематичния за Versace принт с вериги.

Няма коментари към този материал !