красота

Вести old

slava.bg : Всички говорят за новата на Брад Пит

Всички говорят за новата на Брад Пит

След множеството слухове за връзки на Брад Пит, ето една, която най-накрая е официално потвърдена от източници пред западните медии. Не, не е нито Дженифър Анистън, нито Шарлийз Терон. Брад Пит е открил любовта в лицето на 27-годишна немска манекенка на име Никол Потуралски.

Освен че безспорно е неустоима красавица, има доста други причини, накарали 56-годишния актьор да открие любовта в нейно лице. Никол говори пет езика, главно покрай кариерата си на световен модел, майка е на едно дете – момче на име Емил, а екзотична нотка в биографията й е фактът, че е основала и ръководи фондация за защита на акулите.

В момента двамата се радват на лятна ваканция във френското имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, което очевидно все още не могат да поделят, защото разводът им се точи четвърта година. Брад и Никол били забелязани да се целуват и прегръщат, без да се притесняват, че хората ги наблюдават.

Името на Никол Потуралски не звучи много немско – тя е родена в Германия, но има полски корени. Голяма част от времето си прекарва именно във Варшава. Никол наистина много прилича на Анджелина Джоли, отбелязват почти всички западни медии.

Няма коментари към този материал !