красота

Вести old

slava.bg :  Джей Ло пуска козметична линия

Джей Ло пуска козметична линия

Дженифър Лопес не е чужда на бюти индустрията - в миналото лансира две дузини аромати, има чупеща рекорди грим колаборация с Inglot и вероятно е отговорна за поне милион от продадените екстеншъни по света и у нас. Преди приблизително две години, латината загатна, че работи по линия грижа за кожата и още оттогава таим дъх в очакване за може би единствената звездна козметична серия, за която феновете действително питат.

Жокерът получаваме от Инстаграм профила на Джен, където изпълнителката публикува няколко прекрасно озарени от слънчевите лъчи снимки с описание: "Слънчев блясък... #JLoBeauty очаквайте скоро.", пишат от модния сайт ViewSofia.

Хаштагът #JLoBeauty всъщност не е просто неясна концепция - цял и съвсем истински бранд е. За съжаление, дори ПР съобщението не издава повече информация от очаквайте скоро. Инстгарам акаунтът @jlobeauty съществува от април 2018 г., когато е анонсирана и колаборацията между Джей Ло и Inglot, но не е обновяван от повече от година.

За запазена марка върху JLo Beauty, компанията кандидатства през декември 2019 г. и по документи регистрацията е валидна за буквално всякакви козметични продукти, като изрежда: хидратанти, почистващи препарати, кремове, немедикаментозни препарати, козметични кремове грижа за кожата, бюти кремове, бюти сапуни, бюти барчета, бюти лосиони, бюти маски, продукти грижа за кожата, немедикаментозни серуми; козметика за тяло, кремове за лице и тяло.


Няма коментари към този материал !