шопинг

Вести old

Младата госпожа Бийбър стана рекламно лице на Levi’s

Младата госпожа Бийбър стана рекламно лице на Levi’s

Джейдън, по-малкият син на Уил Смит, и младата госпожа Бийбър са избрани за лица на последната кампанията на Levi’s заради топлата си връзка с музиката и модата. Според емблематичната марка, двамата младежи са безспорното въплъщение на оптимистичния дух на днешната младеж, за която проектът истински ликува.

“Гледайки Джейдън и Хейли - нашите приятели, посланици и партньори, се въодушевявам”, допълва маркетинговият мениджър. “Оптимизмът и автентичността на Хейли наистина вдъхновяват. Ангажираността на Джейдън към околната среда, страстта му да насърчава хората към по-разумно, по-отговорно поведение, са впечатляващи. И двамата ни предизвикват, като отделни индивиди и като бранд, да бъдем най-добрите, напомнят ни какво е да бъдем изпълнени с надежда. В момента всички трябва да помним именно това.

”Рекламната кампания е феерична, лека, непринудена. Силуетите са изчистени, свободни, като се отличават от познатите за фестивала Coachella бохо-шик и етно стил мотиви, където звездният състав от посетители залага на ярките апликации, ресните, дантелите, плетените шорти и многоцветните аксесоари.


Няма коментари към този материал !