шопинг

Вести old

Мода и летни страсти на Summer Fashion Weekend

Мода и летни страсти на Summer Fashion Weekend

Ако началото на годината е било ужасно скучно и модата е била под карантина, то на 14 и 15 август ще си наваксаме подобаващо. Summer Fashion Weekend изпълва с мода и парти емоции Marina Dinevi в средата на август. Двата дни на събитието ще посрещнат на сцената топ родни и световни брандове и дизайнери. На 14 август вечерта започва с ексклузивно модно шоу.

Гласовитата музикална дива Елена Брусарска в компанията на емблематичния Dani Sax ще пее на ревюто на диаманти и бижута на SSG. Емблематичната и екстравагантна Албена Александрова и "Рошавата гарга" дават старт на модните ревюта за вечерта. След нея ще видим ексклузивни колекции от Terani Couture, Twinset Milano, Patrizia Pepe, Bold Atelier, Inside Us, Christine Fashion и Wolm. На 15 август модните страсти продължават с атрактивното музикално шоу на световноизвестния Свет Радославов и Tаня Стринг.

Българският цигулар, който впечатли американската сцена и се качи до звезди като Jay-Z, Beyonce и Kanye West, идва на родна земя, за да покори публиката с уникалния си талант. Модните ревюта започват с модна къща Briliantin и ексклузивните тоалети на Sherri Hill. След тях на сцената ще се качат MED, KWIAT, F**K, колаборацията SEVI & Alias Art, haute couture дизайнера Пембе Кенан, Antony Langountin. Вечерта ще завърши с авангарден коафьорски шоу спектакъл на Code Ursula.

Гостите ще могат да се насладят на ексклузивно hair show на Борислав Сапунджиев - Урсула, а заедно с прическите и цветове, на сцената ще видим DJ Zlatina Dimitrova, която ще пуска музика до зори за модните парти маниаци на Марина Диневи. За безопасността по време на купона гостите ще имат сцена между яхти, луксодни коли и бар под звездите на достатъчно разстояние, за да танцуват на воля в компанията на всички модели и организатори на събитието. Водещи на Summer Fashion Weekend 2020 и тази година са очарователните лица на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова.

За косите на моделите от Ивет Фешън ще се грижат от Balmain Paris Hair Couture, а за грима им професионалистите от Radiant. По традиция на червения килим ще ви очакват камерите на българската модна телевизия, а сред гостите се очаква ВИП, модния и бизнес елит на страната, чуждестранни гости и звезди. Официален фотограф на catwalk е Иван Ерменков, а за червения килим ще се погрижат фотографите на Хайлайф. Summer Fashion Weekend си партнира с Vespa и Moto Plex Sofia, гостите ще могат да се насладят на ледени изкушения от сладоледи BOSS, а директно от Paris Fashion Week пристигат и луксозните автомобили на DS. За вкусното преживяване на гостите и моделите ще се погрижат от Il Siciliano, а винените удоволствие са поверени на BetterHalf Garage Wines.  

Класни напитки от MAXXIUM, ароматното кафе на illy ,   енергия от Red Bull и Pepsi, коктейли и модерни хора, яхти и морски вълни, най-добрите музикални миксове и невероятен кетуолк ви очакват на 14 и 15 август, в Свети Влас, Marina Dinevi. Продуцент и режисьор на събитието е Мария Бонева. Официален партньор и организатор на събитието Даниела Неделчева за Диневи Груп.

Всичко за Summer Fashion Weekend ТУК , във Facebook и Instagram.

Промо на събитието ТУК!

Няма коментари към този материал !