шопинг

Вести old

 Едуард Енифул проговори за модния проект с Меган

Едуард Енифул проговори за модния проект с Меган

Главният редактор на Vogue разкри каква е била работата с Меган. От януари 2019 г. херцогинята на Съсекс - Меган, работи тайно и тихомълком за голямото септемврийско издание на Vogue. Сега главният редактор на британското издание на модната библия - Едуард Енинфул, проговаря за проекта. Модна икона, посланик на благотворителни инициативи, а вече и гост-главен редактор на британския Vogue.

Изглежда, че Меган не се вълнува особено от отпуска си по майчинство. След като Катрин си сътрудничи с модната библия през 2016 г. и украси корицата на юбилейното издание за 100-ия му рожден ден, сега е ред на етървата. Още от януари Меган работи с главния редактор Едуард Енинфул проговори за опита си с херцогинята пред изданието. "За мен беше чест, удоволствие и една чудесна изненада", казва Енинфул за работата с Меган. За Енинфул, който е първият чернокож главен редактор на легендарното списание, 37-годишната херцогиня е истинско вдъхновение заради произхода си. Септемврийският брой, който ще излезе под мотото "Forces for Change" представя на корицата си 15 жени, на които Маркъл и Енинфул се възхищават.

Те са активистки и знаменитости, а освен това дами, които се занимават с изкуство или политика и успяват да осъществят фундаментални промени чрез работата си. В списъка са: Адут Акеч, Адоа Абоа, Кристи Търлингтън Бърнс, Рамла Али, Джейн Фонда, Джасинда Ардърн, Джема Чан, Грета Тунберг, Лаверн Кокс, Шиниър Бърк, Салма Хайек Пино, Франческа Хайуорд, Джамила Джамил, Шимаманда Нгози Адичи и Яра Шахиди. 16-ият прозорец на корицата е с огледална повърхност по специално желание на херцогинята, за да може читателя да се ангажира, да възприеме и да използва уникалното движение в собствените си платформи за промяна. Едуард Енинфул възхвалява дълбочината и сдържаността на Меган.

"Тя е готова да се впусне в по-комплексни теми от овластяването на жените през психичното здраве до проблемите на расата и привилегиите. Още от самото начало говорехме за корицата.... Тя искаше фокуса да е насочен върху жените, на които се възхищава", казва Енинфул. За него самия това сътрудничество е като крайъгълен камък в неговия възход. Едва 18-годишен той стана моден директор на списание i-D, а след това попада в междинни станции като италианския и американския Vogue, както и в W Magazine.
 

Няма коментари към този материал !