Миглена Ангелова развали годежа

18.11.2016 11:06 | Видян 2935 пъти

Миглена Ангелова развали годежа

Часове след като получи петото си предложение за брак и го прие, Миглена Ангелова разтури годежа, научи ПИК. Дамата в червено е категорична, че пета сватба няма да прави и колкото и да е красив и галантен Антон Стефанов, той няма да се превърне в неин законен съпруг.

Телевизионерката, спечелила любовта на зрителите на ВИП Брадър, за съжаление се оказа, че жестоко ги е подвела. Целият годеж на Ангелова и Стефанов бил просто част от сценария на "На кафе" и от него нямало да произтекат заветните подписи в гражданското. Двамата възнамерявали да се възползват от околосветското пътешествие, които щедрите приятели на журналиста им обещаха, и след като се завърнат на родна земя, да развалят всичко.

"С Тони Стефанов днес бързо се разбрахме: сгодяваме се, аз си прибирам пръстена, посещаваме Рейкявик, Великобритания, Канада и Малдивите, прибраме се и разгодяваме.", разкри пред всичките си почитатели бившата водеща на "Искрено и лично" в личния си профил в социалната мрежа, качвайки снимки от събитието.

С брачно предложение започна  вчерашното издание на „На кафе”, истински панаир за зрителите спретнаха Антон Стефанов и Миглена Ангелова, които си казаха „да” в ефир. Циркът беше пълен, а водещата Гала умираше от кеф, че всичко се случва на живо в нейното  студио.

След като победителката във „ВИП Брадър”, прекрачи прага на помещението, издокараният със смокинг и папийонка журналист коленичи пред нея и гледайки я право в очите, заяви: „Възхитен съм от самата теб, от всичко, което направи, от любовта, която извира от сърцето ти!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !