Шашма с парите във ВИП Брадър

17.11.2016 13:39 | Видян 4096 пъти

Шашма с парите във ВИП Брадър

Грандиозна шашма с парите, които дават на звездите си, са спретнали във „ВИП Брадър”, научи "Уикенд". Хонорарите на почти всички участници този сезон са били внесени по сметките им като… дарения. По този начин виповете са спестили всички данъци, които дължат на държавата.
 
По закон парите, които звездите са взели, за да участват във воайорското шоу, се облагат с 10% данък. Това, измерено в абсолютна стойност, означава хиляди левове, дължими на държавата от всеки участник в най-старото риалити в страната. Да, но не. Поне половината от тях са успели да избегнат налога и са прибрали чистата сума, благодарение на дребната, но хитра врътка да взимат парите си във вид на дарения.

По информация на „Уикенд” първа писта сред желаещите да се възползват от тази възможност, бил бисексуалният Радослав Кавалджиев – Роро. Той имал запор на банковите си сметки заради огромни дългове и в случай, че бе получил парите си по законно установения ред, всичко щеше да отиде за покриване на заемите му. С помощта на продуцентите обаче синът на Вили Кавалджиев успял да избегне тази опасност, получавайки сумата като дарение вместо като хонорар за свършена работа. Така той е спестил цели 5 бона – 10 на сто от 50 хиляди, които бил договорил за влизането си в Къщата.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !