Марта Вачкова на нож с Йоана Буковска

21.04.2016 14:14 | Видян 2385 пъти

Марта Вачкова на нож с Йоана Буковска

Марта Вачкова и колежката й Йоана Буковска са влезли в открита вражда на снимките на популярния лекарски сериал "Откраднат живот". Двете колежки таяли неприязън една към друга от години, но не й давали гласност до момента, в който не се оказали на една и съща снимачна площадка и характерите им не влезли в директен сблъсък.

"В началото се усещаше леко напрежение, правеше впечатление, че извън снимките двете не си говорят, но всички се правеха, че не забелязват. С напредване на снимките обаче ситуацията ескалира", коментират хора от екипа. Целият екшън се заформил заради буйния нрав на Марта, която не умеела да си държи езика зад зъбите и при всеки удобен момент пускала злобни подмятания към Буковска. Наперената актриса обаче не й оставала длъжна, което в един момент предизвикало грандиозен скандал. Двете почти се хванали за шиите пред камерата и се наложило екипът да прекъсне снимките за цял ден, пише Всеки ден.
"Атмосферата е непоносима, когато двете имат обща сцена. Марта не спира да се заяжда и да репликира Буковска. То не се търпи, снимките се провалят. Една и съща сцена правим по 100 пъти. Някакъв кошмар е", жалват се от екипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !