Буковска към Бандерас: Здрасти, аз съм твоя съпруга!

08.03.2016 13:50 | Видян 2129 пъти

Буковска към Бандерас: Здрасти, аз съм твоя съпруга!

Йоана Буковска, която в последните години странеше от светската суматоха и бе отдадена изцяло на близнаците си Вера и Любо, както и със съпруга си Иван Давидов, привдигна завесата на личиня си живот и разказа за семейството, децата и работата си в киното. Наскоро актрисата се снима с Антонио Бандерас.
"Бандерас е прекрасен партньор и той го знае без да се самозабравя. Казах му: "Здрасти, аз съм Йоана и ще играя твоята съпруга". А той каза: "Така ли, а кога сме се оженили". Подходи с чувство за хумор. Актьорите бързо трябва да си махат преградите", разказа Йоана в "На кафе".

В новия български филм "Откраднат живот", който започва довечера, тя ще играе ролята на властната Виолета Захариева, разкрива БЛИЦ. "Човек, който залага на материалното, сигурното, това което може да се пипне. Любопитно ми е как се пренарежда ценностината система", каза актрисата.

"Следя сценария, за да видя за какво човешко в нея да се хвана и да го развия. Скритата същност е най-важното. Тя изглежда непоклатима, но няма такива хора. Когато откриеш защо човекът е такъв, той става най-симпатичният образ. Има дух на семейство във филма", сподели Йоана Буковска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !