Йоана Буковска стана съпруга на Антонио Бандерас

17.11.2015 12:57 | Видян 4010 пъти

Йоана Буковска стана съпруга на Антонио Бандерас

Много са дамите, които в момента завиждат на Йоана Буковска, тъй като тя ще застане рамо до рамо със световната звезда Антонио Бандерас.

Двамата ще си партнират в новата продукция Security, която се снима в киноцентъра на “Ню Бояна филмс” в София. Снимачният процес вече започна, а испанецът е тук от няколко дни.

Самата Буковска се похвали с кадър в социалната мрежа, на който двамата с актьора си бъбрят, а в ръцете си актьорът държи голям кафяв мечок-играчка. Актрисата пък е гушнала момиченце, от което най-вероятно е подарък мечокът и си партнира с двамата в лентата.

"Първи снимачен ден на Security, където имам честта и огромното удоволствие да играя Валери - съпругата на Антонио Бандерас... Невероятно преживяване да снимаш с А-класа!!!", пише под снимката родната актриса.

Във филма Security участват още Бен Кингсли, който трябва да пристигне в София в края на месеца, Чад Линдбърг, както и българският актьор Башар Рахал. Сюжетът се върти около бодигард, който охранява жена, която е свидетел по важен съдебен процес. Според запознати, бюджетът на филма е около 15 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !