Буковска се острига

25.09.2013 15:50 | Видян 2867 пъти

Буковска се острига

Актрисата Йоана Буковска смени прическата и заприлича на тийнейджърка. Тя е подстригана съвсем късо и то заради близнаците Любо и Вера, разкри тя в "На кафе" по Нова телевизия. Пред Гала тя обясни и причината да подстриже дългата си коса. "

Бях си нарекла, ако забременея ще правя всичко с косата си. А и тя след раждането е изтощена заради дългото къдрене. Пък и децата ме ползват за дръжки. Другото е, че израства съвсем нов слой коса и затова реших в началото на лятото да се подстрижа", каза актрисата.

Тя си гледа децата и е в майчинство, а и смята да си го изкара до края - до навършване на 2 годинки на близнаците. Иначе Буковска си има бавачка - Веси. "Щом имам Веси вече съм готова да снимам филм. След като се появи Веси значи ще се появят и ролите", каза Йоана и напомни на сценаристи и режисьори, че вече приема оферти.

Повече от 3 месеца тя не кърми близнаците. Кафе пие само когато трябва да е в час. Тя показа и разказа колко по-малък и миниатюрен е бил Любо от Вера при и след раждането. Кърмила го до девет месеца и половина за разлика от сестра му, която към седмица месец сама започнала да се мръщи на кърмата.

Вера сама се отказа да я кърмя. Захранени са с тиква, защото тя е щадяща и помага да регулиране на стомаха. Вече са на детска кухня. Вера спи по цяла нощ. Но отскоро се събужда, защото я мъчи зъб. Любо преди се събуждаше по два пъти заради колики, а сега вече спи", разказа Йоана Буковска. Тя призна, че ако нещо и е тежко от майчинството това е недоспиването. Откакто съм ги родила нямам една нощ да съм спала непробудно, уточни актрисата.

Любо и Вера вече са пътували от София до Габрово, за да видят прабаба си. А и морето не са пропуснали. Йоана и половинката й Иван си купили по-голям багажник и цялото домочадие с колички, столчета и легълца отпрашили към морето край Резово. Близнаците вече са влизали и в църква, като подготовка за предстоящото им кръщене, разкри щастливата им майка. Веси ги водила на църква на празника Богородица, пише Блиц.

"Впечатляват се от музика и пеене. Веси ги води на литургия на 15 август и те слушали", разказа Буковска. Щастливата майка направи и бърза психоанализа на малчуганите си. "Те са много социални и нямат стрес от много хора. Любо е по отворен, а Вера е по-мнителна и трудно приема новите неща", каза Буковска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !