Бомби в двора на Цеца Величкович

23.10.2008 10:12 | Видян 8063 пъти

Бомби в двора на Цеца Величкович

Сръбската фолкзвезда Светлана Ражнятович, по-известна като Цеца Величкович, възнамерява за известно време да напусне дома си, съобщи БГНЕС. Причина за това решение са намерените в близост до жилището й бомби от Втората световна война.

Цеца Ражнятович смята заедно с децата си да замине на почивка докато сапьори обезвредят мощните бомби, които бяха открити близо до къщата.

"Бомбите бяха открити в близост до къщата на Цеца по време на изкопните работи. Веднага на мястото бяха изпратени сапьори, които демонтираха бойните глави от "хитлеровите" снаряди от преди повече от 60 г. Като се има предвид, че всичко стана недалеч от къщата на Цеца и става въпрос за бомби със силна взривна мощ, които все още са активни, Цеца най-сериозно се замисля да отпътува с децата за известно време.

Тя ще се върне когато бомбите вече ще бъдат изнесени от там. Има информации, че освен откритите бомби има и мини, които при изкопните действия може да бъдат активирани. "Чух за бомбите и трябва да призная, че когато знаете, че във ваша близост има бомби, чувството никак не е приятно. Във всеки случай хубавата новина е, че бомбите са локализирани", каза Цеца. Тя обаче отказа да каже дали ще бъде в Белград докато премахват бомбите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !