Цеца Величкович иска шапка от МВР

15.07.2008 12:21 | Видян 12738 пъти | Гласували 1

Цеца Величкович иска шапка от МВР

Сръбската фолкпевица Цеца Величкович поискала помощ от новоназначения вътрешен министър Ивица Дачич, пише 24 часа. Вдовицата на военнопрестъпника Желко Ражнятович, известен повече като Капитан Аркан, е обвинена в незаконно присвояване на 22,5 млн. германски марки (днешни 11,5 млн. евро) и 480000 долара в периода от юли 1998 до март 2003 г. Парите са от продажбата на футболния отбор “Обилич”, чийто шеф бе Аркан.

Пресата в Белград твърди, че Цеца се обадила на Дачич броени часове след назначаването на новото правителство. Двамата са близки от доста време насам, напомнят местните медии. Ивица Дачич, който е от квотата на Сръбската социалистическа партия, изслушал внимателно фолкзвездата, но не дал никакви обещания.

“При всички случаи законът ще бъде спазен”, бил краткият коментар на новия сръбски вътрешен министър. В момента окръжната прокуратура в Белград изготвя обвинението, което се очаква да влезе в съда в най-крайни срокове. Според запознати със случая Цеца Величкович ще бъде обвинена в кражба поне на 10 млн. германски марки, за което имало безспорни доказателства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !