Венета и Милен в междузвездни войни

18.10.2008 09:00 | Видян 10490 пъти

Венета и Милен в междузвездни войни

„Разделяй и владей“ било мотото на византийците едно време. Във владенията (ефира) на Нова телевизия както знаете се подвизават двете най-актуални шоута в момента - Големият брат и Малката сестра, които въпреки „роднинската си връзка“ май са влезли в сериозна конфронтация. За да сме по-конкретни, става въпрос за техните водещи - Милен Цветков и Венета Райкова.

Запознати твърдят, че както децата често се съревновават за родителското внимание, така Малката сестра и Големия брат Венета и Милен двамата се изпокарали, но за зрителското внимание. С тази разлика, че не си разменяли лично един на друг злобни реплики, а обратното. По-скоро, нищо не казвали. Един от двамата използвал безмълвието като оръжие. За да не продължаваме да ви държим в напрежение и недоумение, веднага изясняваме... Хора от клакьорите в залата издадоха, че в края на един от лайфовете на Биг Брадър Милен отказал да анонсира предаването на Венета и гостите, които е поканила. Из коридорите пък са го  чули през зъби да казва: „Това си е моето предаване и докато аз съм водещ, тя няма да стъпи тук!“, ако въобще може да се вярва на този слух. Войната между тв звездите май избухнала след скандалното издание на Малката сестра, в което битият брадър Даниел призна пред Венета как е бил изнасилван като малък. В следващото си предаване телевизионерката, чиято идея фикс винаги е била високият рейтинг, не пропусна да изтъкне рекордната гледаемост на въпросната изповед.

Запознати твърдят, че ревността на Милен се дължала именно на факта, че Малката сестра понякога прави по-голям рейтинг от Биг Брадър. Водещият се вбесил, тъй като неговото шоу се излъчва в прайм тайма, а нейното в по-малко гледаема часова зона, а въпреки това нейното често е крачка пред неговото.
Дали пък враждата между Венета и Милен не се е насадила от самото начало?

Връщайки лентата няколко седмици назад, първите един-два броя на Малката сестра бяха посветени по-скоро на лични теми в стил Горещо. Случващото се в Брадъра почти не се коментираше, тоест не се рекламираше. Може би, затова Милен си го връща, оставайки безмълвен. От друга страна, не е чудно, че Къщата и съквартирантите не бяха основната тема на разговор в шоуто на Венета, тъй като в началото нямаше кой знае какви теми за обсъждане.
Не е за подценяване и фактът, че Венета в момента е доста интересна на зрителите, заради бременността си.

СЛАВА не се наема да застане зад горепосочените твърдения, както и не би заела страна в спора. За да бъдем коректни и обективни с главните действащи лица, им се обадихме лично да коментират слуховете. Ето какво мнение изказа Милен Цветков по въпроса има ли напрежение между него и колежката му:
„Няма такова напрежение! Това са пълни глупости. Не знам защо изобщо възниква такъв въпрос. Двете предавания са в различен часови пояс. Прави се сравнения между предавания, които са в еднакъв часови пояс и се състезават помежду си. Това е все едно да правите сравнение между двама, които участват в щафетно бягане. Те не могат да се състезават помежду си. Те бягат и си предават щафетата. Състезават се с другите, които са в другите коридори.“

Венета Райкова също отрече да има конкуренция или напрежение между нея и Милен Цветков: “Те са отделни предавания. Няма напрежение. Той си води от 20 ч. лайфа, аз си водя от 23.45 ч. Малката сестра... Изобщо няма нищо такова. Не мога да коментирам хората какво мислят. Аз си гледам моята работа, моите гости, да измислим интересни теми... Другите работи въобще не ги гледам и не се интересувам.“ Относно рейтинга, водещата разкри: “Рейтингите показват, че интересът към Малката сестра в момента е много висок, към Горещо също, така че. Има дни, в които пазарният дял на Малката сестра е по-висок от на Биг Брадър. Предаването с Даниел беше направило 40%, с Панайот и Пеньо – 36%.“

В крайна сметка, може да заключим, че и двете предавания залагат на скандала и това ги прави успешни и печеливши. Кое до каква степен? Само те си знаят. Истината е, че шок и ужас безспорно има - както в Биг Брадър, така и в Малката сестра. А негативизмът е в изобилие!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !