Волен Сидеров при Венета в "Горещо"

10.10.2008 16:04 | Видян 5513 пъти | Гласували 2

Волен Сидеров при Венета в

Тази събота 11 октомври 2008 година гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-скандалният български политик Волен Сидеров, който заявява, че без колебание е приел поканата на Венета Райкова да й гостува, защото редовно следи предаването и много го харесва. За голяма изненада на водещата през по-голямата част от интервюто Волен Сидеров бе усмихнат и разчупи образа си на строг човек. Разговорът с него бе заснет още на 10 септември 2008 година, което съвпадна с откриването на парламентарния сезон.

В откровено интервю Волен Сидеров разказва, че още като ученик в десети клас е загубил баща си, който е починал в ръцете му и че тази първа среща отблизо със смъртта е била голяма шок за него. Той споделя, че за добро или лошо никога не е имал наставник, който да го съветва или да му помага и признава, че винаги следва вътрешния си подтик да направи нещо. Така идва и решението му да дойде от математическата гимназия в Ямбол в София и да постъпи в Духовната академия. Тогава към нея имало интернат, в който студентите живеели. Волен признава, че вярата му в Бог не е възпитана от семейството му, а решението му да избяга от Духовната академия на втората година било заради факта, че ректорът бил хомосексуалист. Волен Сидеров разказва как колегите му го предупреждавали, че понеже е хубав, ректорът ще го хареса и ще реши да го сваля и затова спрял да се прибира в интерната и преспивал при приятели. Той признава, че тогава се бил наплашил повече от необходимото, но в един момент, когато усетил по-специално отношение от страна на ректора, просто напуснал академията и се захванал с фотография.

Лидерът на „Атака” разказва как в младежките си години е кандидатствал за работа като портиер в блока на писателите, но им се сторил неблагонадежден и не получил работата. След това обаче станал портиер в друга кооперация и основно негово задължение било миенето на стълбището и премитането на двора. Освен портиер, Волен Сидеров признава, че е разтоварвал цимент и че тази част от неговия житейски път го е научила да подтиска егото си.
Скандалният политик заявява, че в този парламент също има хомосексуалисти-депутати и досега не е имало парламент без присъствието на хомосексуалисти, според изчисления около десет процента от депутатите във всеки парламент са хомосексуалисти. Според него тенденцията да се сформират гей общности в парламента, прокуратурата и съдебната система е опасна.

Според Волен Сидеров бивши партийни секретари и ченгета масово се записвали – дори плащали, за да станат масони, тъй като решили, че това е новото БКП, в което трябва да участваш, за да се издигаш в обществото. Скандалния политик е на мнение, че такива тайни общества не са в състояние да управляват световната икономика.

Каква е версията на Волен Сидеров за това как е спечелил сърцето на Капка? Има ли секс в парламента и какви облаги извличат някои репортерки от връзките си с политиците? От какво естество според лидерът на „Атака” е връзката Филип Димитров-Константин Мишев и защо тя е пагубна за СДС? Отговорите на всички тези въпроси само в „Горещо”, събота, 11 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}