Волен Сидеров при Венета в "Горещо"

10.10.2008 16:04 | Видян 7575 пъти | Гласували 2

Волен Сидеров при Венета в

Тази събота 11 октомври 2008 година гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-скандалният български политик Волен Сидеров, който заявява, че без колебание е приел поканата на Венета Райкова да й гостува, защото редовно следи предаването и много го харесва. За голяма изненада на водещата през по-голямата част от интервюто Волен Сидеров бе усмихнат и разчупи образа си на строг човек. Разговорът с него бе заснет още на 10 септември 2008 година, което съвпадна с откриването на парламентарния сезон.

В откровено интервю Волен Сидеров разказва, че още като ученик в десети клас е загубил баща си, който е починал в ръцете му и че тази първа среща отблизо със смъртта е била голяма шок за него. Той споделя, че за добро или лошо никога не е имал наставник, който да го съветва или да му помага и признава, че винаги следва вътрешния си подтик да направи нещо. Така идва и решението му да дойде от математическата гимназия в Ямбол в София и да постъпи в Духовната академия. Тогава към нея имало интернат, в който студентите живеели. Волен признава, че вярата му в Бог не е възпитана от семейството му, а решението му да избяга от Духовната академия на втората година било заради факта, че ректорът бил хомосексуалист. Волен Сидеров разказва как колегите му го предупреждавали, че понеже е хубав, ректорът ще го хареса и ще реши да го сваля и затова спрял да се прибира в интерната и преспивал при приятели. Той признава, че тогава се бил наплашил повече от необходимото, но в един момент, когато усетил по-специално отношение от страна на ректора, просто напуснал академията и се захванал с фотография.

Лидерът на „Атака” разказва как в младежките си години е кандидатствал за работа като портиер в блока на писателите, но им се сторил неблагонадежден и не получил работата. След това обаче станал портиер в друга кооперация и основно негово задължение било миенето на стълбището и премитането на двора. Освен портиер, Волен Сидеров признава, че е разтоварвал цимент и че тази част от неговия житейски път го е научила да подтиска егото си.
Скандалният политик заявява, че в този парламент също има хомосексуалисти-депутати и досега не е имало парламент без присъствието на хомосексуалисти, според изчисления около десет процента от депутатите във всеки парламент са хомосексуалисти. Според него тенденцията да се сформират гей общности в парламента, прокуратурата и съдебната система е опасна.

Според Волен Сидеров бивши партийни секретари и ченгета масово се записвали – дори плащали, за да станат масони, тъй като решили, че това е новото БКП, в което трябва да участваш, за да се издигаш в обществото. Скандалния политик е на мнение, че такива тайни общества не са в състояние да управляват световната икономика.

Каква е версията на Волен Сидеров за това как е спечелил сърцето на Капка? Има ли секс в парламента и какви облаги извличат някои репортерки от връзките си с политиците? От какво естество според лидерът на „Атака” е връзката Филип Димитров-Константин Мишев и защо тя е пагубна за СДС? Отговорите на всички тези въпроси само в „Горещо”, събота, 11 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !